Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Demetrescu a venit cu noi previziuni astrale pentru primele două săptămâni ale lunii martie.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru primele două săptămâni ale lunii martie, pentru toate semnele zodiacale. 

 

„Mercur, care este planeta comunicării, va intra în zodia Pești. Atenție la faptul că nu ne adunăm gândurile. Suntem melancolici, suntem apatici, ne zboară gândul, suntem în toate direcțiile. Pe de altă parte, aceste două săptămâni sunt extrem de încărcate, pentru că Saturn va schimba zodia după 3 ani, va intra în Pești și începe o perioadă nouă pentru toată lumea. Trebuie să ne gândim la viitor, pentru că deciziile care se iau în această perioadă s-ar putea să conteze foarte mult pentru viitorul nostru. Sunt foarte multe oportunități.”, a spus Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

Berbec

Este cel mai norocos, am putea chiar să-i invidiem, la ei se strâng toate planetele bune și au foarte multe oportunități. Sunt și oameni cheie în anumite probleme, multă concentrare pe lucrurile esențiale. 

 

Taur

Este bine să dea mai multă importanță sănătății în aceste două săptămâni. Nu trebuie ca el să aibă o problemă medicală, trebuie să-și dea mai multă importanță lui, stării lui de bine. O chestiune de familie s-ar putea să-i blocheze din a lua o hotărâre, cineva îi poate descuraja, ei se descurajează de obicei ușor, deci e mai bine să-și vadă de treaba lor.

 

Gemeni

Trebuie să aibă mare atenție la data de 28 februarie și 4 martie, pentru că Luna face conjuncții cu Marte și cu Luna Neagră și trebuie să fie atenți ce spun, oamenii îi apreciază foarte mult. Viața lor socială este foarte bună, sunt foarte protejați. Universul le trimite oameni buni, dar ei s-ar putea să nu vadă și să fie caustic.

 

Rac 

Îl poate stresa sănătatea, chiar dacă nu sunt grave. I se pare că lumea are ceva cu ei, atrag conflicte. Au o stare energetică neechilibrată. Au două săptămâni extraordinare profesional, ar trebui să înceapă un proiect nou. Atenție însă la amenzi. 

Ar trebui să-și facă planuri de vacanță în aceste două săptămâni. În relația de cuplu, ceva îi blochează. 

 

Leu

Deciziile importante de viitor nu se iau la nervi, atunci când avem tensiuni foarte mari. 

 

Fecioară

O problemă medicală poate sta în calea unei călătorii și tot asta s-ar putea să fie cauza pentru care s-ar putea să rateze un examen. Totuși, aceste probleme sunt cele care le trimit spre spiritualitate. Urmează două săptămâni profitabile, dacă au de făcut o investiție.

 

Balanță

Mediul înconjurător, prietenii, nu sunt o sursă bună de informare. Trebuie să se grăbească să ia niște decizii de viitor, în ceea ce privește serviciului, relațiilor, banilor, investițiilor. 

Ce se întâmplă în jurul lor nu e cel mai bun reper. Trebuie să rămână focusate pe ceea ce simt, să fie focusate pe oportunitățile din jurul lor. Deocamdată nu se văd vacanțe.

 

Scorpion

Se pregătesc pentru o perioadă grea pentru ei, nu au parte de o vacanță, deși sunt epuizați. Vor avea un proiect unde își vor da seama că munca îi epuizează, de fapt, și că trebuie să facă cu plăcere un anumit lucru. 

 

Săgetător

Nu trebuie să-și facă planuri de vacanță, pentru că trebuie să mai reducă motorașul. Asta nu înseamnă că viața lor va fi lipsită de sare și piper, dar trebuie să dea mai multă importanță iubirii, emoției, dar într-un alt fel. Ceva care le hrănește mai mult sufletul și le ajută să fie mai în echilibru. 

 

Capricorn

Banii nu aduc fericirea, dar te ajută în viață, motiv pentru care ei vor fi mulțumiți de anumite investiții pe care le fac, însă bucuria de a avea o mașină, casă scumpă nu trebuie să depășească gradul de îndatorare. Poate ar trebui să fie mai atenți la aceste investiții. 

 

Vărsător

Sunt într-o etapă de învățare, vor trage niște concluzii. Este zodia despre care se spune că nu învață din greșeli, trebuie să-și facă o analiză, un bilanț în aceste două săptămâni. Nu sunt foarte sociabili, sunt introspecți, dar asta e un lucru bun pentru ei.

 

Pești

Au o perioadă bună din punct de vedere financiar, se reglează o balanță, au încasări, dar trebuie să muncească în niște condiții pe care nu le agrează foarte mult. Tinerii nu trebuie să rateze ofertele, oportunitățile, chiar dacă nu le place mediul. Este o etapă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  cristina demetrescu  horoscop  martie  previziuni  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel