Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.  

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru prima săptămână a lunii iulie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec

Pe 6 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac. Pentru Berbec înseamnă o înnoire în casă, în familie. Poate vrea să se mute, să schimbe ceva în casă sau să renoveze. De asemenea, poate să fie vorba despre un nou membru în familie.

Taur

S-ar putea să le placă o mașină frumoasă și să li se pună pata pe ea. De asemenea, este o săptămână în care le vine pofta să se înscrie la cursuri legate de abilitățile lor, vocațiile lor: grădinărit, gătit, fotografie. De asemenea, se reiau unele discuții legate despre o casă de vacanță.

Gemeni

Energia bună este în plan financiar. Nu se îmbogățesc neapărat, dar este o perioadă în care vor face bani. Pot să vină bani din ideile lor, din premii. Fac bani din piatră seacă. Le merge mintea. 

Rac

O săptămână foarte bună! Luna Nouă din zodia lor îi deconectează de la confuzie și oboseală. Vor avea idei noi și se bucură de o imagine bună și de credibilitate. Este foarte posibil să aibă un succes răsunător!

Leu

Se apucă de curățenie, fie în plan fizic, fie în plan subtil. Este posibil să arunce lucruri vechi din casă sau din subconștient, în urma unei terapii. Vor descoperi ceva ce părea uitat sau pierdut, deci se bucură.

Fecioară

Sunt prietenoase, au chef de întâlniri. Poate chiar ele sunt cele care reunesc anumite grupuri și organizează anumite întâlniri. Sunt foarte bune în organizare. Își deschid sufletul, nu față de prieteni, ci față de necunoscuți, dar se pot împrieteni. Se produce o chimie între o Fecioară și o persoană nouă, dispusă să asculte. 

Balanță

Poate avea o reușită profesională și succes. Poate să devină un om cheie pentru comunitatea din care face parte, adică să devină un lider sau să se apuce să rezolve anumite probleme pentru comunitate din care face parte, pentru familie. De asemenea, s-ar putea să aibă noroc în relația cu autoritățile care au întârziat să le dea o autorizație. Are undă verde pe mai multe planuri! Este un mic noroc în viața lor.

Scorpion

E important să se reconecteze la sinele divin. Toate dorințele pe care le are în această perioadă ar trebui să treacă prin credință și biserică. Acolo este îngerul lor, micul lor noroc. 

Săgetător

Simt nevoia să se adapteze permanent la noul din viața lor. Asta s-ar putea să-i epuizeze puțin în această perioadă. Au parte de proiecte mari și de o perioadă profitabilă. Trebuie să se focuseze pe ideile importante. Ideile profesionale și de viitor merită toate sacrificiile.

Capricorn

Atrag oamenii de partea lor. Au o perioadă foarte bună pentru aliați, pentru cei care le susțin cauzele și se bucură de împăcări. Ajung să-i convingă pe cei cu care au parteneriate. Chiar și soțiile lor sunt cooptate de ei în anumite proiecte. Au succes la dezbateri în această săptămână. E posibil să câștige și anumite procese. 

Vărsător

Au o perioadă bună din punct de vedere medical. Au soluții noi. Se odihnesc, se relaxează, deci au o stare de bine. Din acest motiv, ei gândesc mai bine. Au idei creative din punct de vedere profesional.

Pești

Se pot îndrăgosti și pot afla de o sarcină, pot avea reușite prin copiii lor mai mari. Au idei interesante, creative, artistice. Ceilalți se pot distra. De asemenea, sportul este o modalitate prin care se pot elibera de anumite energii mai tensionate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop

Cum să adormi în 10, 60 sau 120 de secunde când ai insomnii

Îți petreci mai mult timp încercând să adormi decât...


DC Media Group Audience

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”




pixel