Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 14 - 20 octombrie. Zodia care are parte de abundență financiară
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 14 - 20 octombrie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

Berbec

Pe Berbec nu prea îl păcălești săptămâna aceasta. Se descurcă în tot felul de situații. Rezolvă lucruri, are energie, îi ia pe oameni prin surprindere. Este o săptămână de recompensă. S-ar putea să investească într-o călătorie.

Taur

Au parte de puțină gelozie conjugală sau curiozitate partenerială. S-ar putea să completeze un chestionar de familie. Unii se simt flatați, alții se simt încorsetați sau enervați. Totul pleacă de la o sumă de bani pe care vrea să o cheltuiască pe cont propriu, fără să mai treacă pe la dezbaterile de familie.

Gemeni

Sunt foarte surprinzători. Au idei, mai ales în plan profesional, care sunt recunoscute de colegi și de șefi ca fiind strălucitoare, foarte prețioase. Geamănului îi crește cota și s-ar putea să fie vânat pentru viitoare parteneriate.

Rac

Sunt un pic încurcați. Intră într-un conflict de interese pentru că merg pe mai multe piste deodată. Marte în zodia Rac îi agită foarte mult, îi stresează. Doar vor să se liniștească și sună pe toată lumea. Sunt un pic temători, emoționali, își rezolvă listele de lucruri pe care le au de îndeplinit. Abia săptămâna viitoare se bucură, săptămâna aceasta sunt ca într-un mare vârtej.

Leu

Le pot dispărea obiecte din casă: lucruri, bani. Atenție, ar trebui să își ducă economiile la bancă. Unii devin foarte suspicioși, bănuindu-și rudele, familia. Ații cheltuie foarte mult, devin foarte generoși cu partenerul sau își răsfață copiii prea mult. Sunt pe minus săptămâna aceasta.

Fecioară

Dacă este de găsit un ac în carul cu fân, Fecioara este cea care îl va găsi săptămâna aceasta. Acești nativi găsesc ceea ce își doresc. Se vor descurca foarte bine în această săptămână.

Balanță

Primesc vești săptămâna aceasta care le ajută să respire ușurate, să scape de un dezechilibru. S-ar putea să regrete excesele pe acre le-au făcut în ultima perioadă. Balanțele fac exces de stres. Află un adevăr care le elucidează un mister. Își dau seama că au avut dreptate într-o anumită situație, instinctul nu le-a înșelat. E o săptămână cu profit. 

Scorpion

Dau dovadă de luciditate. Mercur este în zodia Scorpionului. Sunt cele mai inteligente zodii în această săptămână, dar asta nu înseamnă că scapă de tendința de a acuza pe cei din jur de dezordinea din viața lor. Scorpionii întorc norocul în favoarea lor, iar norocul înseamnă bani.

Săgetător

Este urmărit, spionat, bănuit. Cineva umblă cu un carnețel în spatele lui și consemnează tot ce face. Vestea bună este că Săgetătorul își vede de viața și de drumul lui.

Capricorn

Se simt un pic stimulați în unele nevroze pe care le au ei și s-ar putea să le sporească spiritul revoluționar, să dorească să rezolve ei niște chestiuni de grup. Vrea să rezolve, să facă dreptate.

Vărsător

Este buturuga mică care răstoarcă carul mare. Este angajatul care își dă seama că superiorii lui nu fac lucrurile tocmai corect, că acolo se iau niște decizii care nu sunt tocmai corecte. Ar fi bine ca săptămâna aceasta să-și facă un plan B. Se poate lăsa și cu o demisie, dar este un pas benefic pentru viitorul lor profesional.

Pești

Sunt interesați de studii spirituale, creative, să-și sporească cumva creativitatea, intuiția. Îi plictisesc chestiile de rutină de la locul de muncă. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video




pixel