Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 15 - 21 iulie. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră în plan relațional
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna aceasta, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec

Poate să primească săptămâna aceasta fie o propunere, un titlu, un premiu, o funcție. Dacă este mai independent, aceasta este o perioadă grea pentru Berbec. Poate să lucreze la imagine, nume, renume, brand. Trebuie să se gândească în direcția aceasta, pentru că e un semn inovativ.

Taur

Are o săptămână de explorare. Cine nu-și permite să călătorească, pentru că nu a venit timpul de așa ceva, poate să citească, poate explora. Din această explorare, mai devreme sau mai târziu, poate să rezulte ceva. Ce face săptămâna aceasta se poate transforma mai târziu într-o pasiune.

Gemeni

Au de făcut viraje la 180 de grade. Acolo unde este posibil să simtă un blocaj, ei ar trebui să schimbe ceva, fie în relații, fie la locul de muncă. Poate fi vorba despre o renunțare, ceva ce îi ține pe loc, dar și oportunitatea de a transofrma o pasiune într-o afacere. Totul trebuie să fie profitabil!

Rac

Se schimbă ceva la care poate au lucrat foarte mulți ani, ceva în relațiile lor. Poate să fie vorba chiar și despre căsătorie, după 10 ani să fie cerut.

Leu

Atenție ce munciți! În fiecare meserie trebuie să-ți asumi o responsabilitate, dar mai ales acolo unde riscurile pot fi foarte mari. Trebuie să fie foarte atenți săptămâna aceasta și să-și facă treaba așa cum trebuie, fără greșeală.

Fecioară

Pare că se deblochează ceva în plan sentimental, chiar și creativ. Ele pot înfia un copil. Se pot orienta către meserii care au legătură cu copiii, cum ar fi moașă, pediatru, profesor, învățător.

Balanță

Au acțiuni legate de casă, de familie. Se pot ocupa de construcția unei case sau pot demola ceva mai vechi, undeva unde pot reconstrui. Există tot felul de acte, documente legate de patrimoniu.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea protecție divină

Scorpion

Poate să fie omul săptămânii. Depinde cineva de semnătura lui, de o vorbă pe care o spune prost, poate să ridice sau poate să dărâme. Este foarte important să nu lase resentimentele să inunde luciditatea și să facă lucrurile exact. Trebuie să gândeasc la rece, fără emoție, fără răzbunare, fără resentimente.

Săgetător

Pot schimba ceva în mentalitatea lor financiară, chiar în sistemul de valori. De asemenea, pot să investească în titluri de stat, după ce se informează bine și primesc sfaturi.

Capricorn

E a doua Lună Plină în zodia lor. E o săptămână bogată, plină, cu multă energie în muncă, responsabilitate în organizare. Se apucă să-i organizeze pe ceilalați. Vor primi un rol sau o responsabilitate.

Vărsător

Este bine să ia un aport de vitamine. Pot apărea efectele îmbătrânirii chiar și la vârste mai tinere. Se produc niște procese din cauza stresului, a oboselii. Trebuie să fie atenți la organismul lor în această perioadă!

Pești

Va organiza ceva. Fie se mărește cercul de prieteni, fie apare un eveniment. Primește o responsabilitate. Se va supraîncărca în timpului lui liber, dar va organiza bine ceea ce are de organizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel