Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 23 - 29 septembrie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec

Este o zodie foarte impulsivă! Aruncă tot felul de obiecte și după aceea îi pare rău. Ar putea mai degrabă să repare ceva și să scutească o cheltuială, pentru a cumpăra ceva nou sau să repare ceva și să valorifice prin vânzare, în așa fel încât dacă ceva este vechi în ambientul lui să rezolve problema profitabil.

Taur

Sunt în atmosfera parteneriatelor clandestine. Există anumite parteneriate care sunt foarte avantajoase din toate punctele de vedere. Au numai de câștigat, doar că nu există un contract. Trebuie să fie atenți la cedarea unor drepturi, chiar și sub forma unor contracte.

Gemeni

Profitul are prețul lui. Sunt în perioada unor promovări, gratuități promoționale, unor politici de marketing. Trebuie să aibă puțină răbdare și puțină strategie. La ei este cu cheltuială săptămâna aceasta și tot cu cheltuială este și pentru cei care au anumite probleme de sănătate.

Rac

Este în acea perioadă din an în care se chinuie. Marte este în zodia lor, dar există o luminiță la capătul tunelului. Poate să fie acea perioadă din an în care cei mai norocoși se îndrăgostesc.

Leu

Cer sfatul unui consultant Feng Shui și redecorează ceva din casă. Încearcă cumva să combată o problemă a insomniilor, să doarmă mai bine. Poate pentru unii este vorba despre infertilitate. 

Fecioară

Nu vede pădurea de ansamblu din cauza crengii din ochi. Poate să fie într-o perioadă nu foarte optimistă. Este posibil să nu-i convină mediul în care se află, colectivul. Noile schimbări s-ar putea să o sperie, dar este vorba despre a merge înainte. Trebuie să iasă pe un drum drept.

Balanță

Trebuie să fie atentă! Pe măsura apropierii Soarelui de Luna Neagră și de karmă este vorba despre relații karmice în perioada aceasta în viața ei. Este vorba de mariaje, parteneriate, întâlnirea cu tot felul de oameni. Trebuie să cântărească foarte bine. Trebuie să facă diferența între aliați, dușmani sau poate chiar lupi în blană de oaie.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Scorpion

Scopul scuză mijloacele. S-ar putea să facă anumite lucruri care nu sunt judecate bine de ceilalți, mai ales când vine vorba despre dragoste sau despre niște idealuri centrale din viața lor.

Săgetător

Au o perioadă de acalmie. Nu este neapărat liniștea de dinainte furtunii, ci este o putere pe care o au în această perioadă de a se detașa, de a-și recalcula o anumită strategie, chiar dacă știu că urmează o anumită perioadă grea ulterior. Este o perioadă în care se reîncarcă cu energie și putere.

Capricorn

Este un moment în care se confesează prietenilor. S-ar putea să spună și lucruri pe care le regretă pe viitor. Poate să fie vorba despre relațiile lor sau o infidelitate. Există prieteni care îi împing la băutură în această perioadă.

Vărsător

Nu-i mai convin condițiile de lucru. Poate chiar s-ar putea să-l plictisească anumite chestiuni de rutină sau anumite sarcini de serviciu. Poate încearcă să obțină o funcție de conducere. 

Pești

Sunt cei mai creativi nativi ai zodiacului, fie își lansează anumite proiecte, fie fac parte din anumite echipe unde sunt cea mai importantă sursă de energie.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Sursă foto: Captură foto Instagram Jimmy Dub

Ispita Marcel și Jimmy Dub au încheiat colaborarea. Cei doi nu s-au mai înțeles: „El s-a făcut cunoscut pe spatele meu”




pixel