Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. Horoscopul acestei săptămâni este un pic mai deosebit, pentru că avem o eclipsă inelară de Soare pe zodia Balanței.

Berbec

Este direct afectat de această eclipsă, în ceea ce privește relațiile lui, poate să fie vorba și despre relația conjugală. Nu este vorba despre susținerea nimănui, ci este doar un test în care Berbecul trebuie să învețe ceva și să continue să meargă pe drumul lui, indiferent dacă este susținut sau nu.

Taur

Trebuie să fie atenți la chestiuni minime de sănătate, care se pot duce în extrema cealaltă. Poate să fie vorba de o mică răceală, de o mică durere, de o mică migrenă, dar care la un moment dat să le dea bătăi de cap și să îi țină prin doctori. Trebuie ca problema să fie întâmpinată cu o soluție rapidă.

Gemeni

S-ar putea să nu-i afecteze atât de mult eclipsa. Starea schimbătoare pe care o au în plan sentimental este un lucru obișnuit. Lor nu prea le convine atunci când partenerul de viață are stări schimbătoare. Abia atunci se trezesc. De asemenea, nu trebuie să facă diferența între copii și să le urmărească stările schimbătoare de dispoziție, indiferent cât sunt de mici.

Rac

Pune sare pe foc într-o chestiune de familie. Cu cât familia se adună, se strânge în jurul unei mese, cu atât există riscul de a se trezi că o buclă transgenerațională tot apare în familia lui. De asemenea, Racii trebuie să verifice lucrările pe care le fac alții în casă. Nu este momentul să se apuce de zugrăvit și nici s-și cumpere obiecte de artă.

Leu

Ar trebui să evite drumurile naționale, de exemplu să plece cu mașina undeva, mai ales în ziua eclipsei. Acolo nu doar că apare un risc de accident, dar nu poți să controlezi ce se întâmplă în trafic, chiar dacă ești un șofer foarte bun. Mai mult, poate să fie atras în ceva ce nu se pricepe. Cineva vrea să îi vândă ceva sau îl atrage să semneze un contract. Este de preferat să nu se lase influențat în această perioadă.

Fecioară

Trebuie să fie precaute și să nu abandoneze unele talente pe care le au și să se apuce să câștige bani din lucruri care nu le fac plăcere. Există un risc de a câștiga ilegal, imoral sau de a risca în chestiuni la care nu se pricep.

Balanță

Este irascibilă, subiectivă în a interpreta anumite lucruri. Poate să fie deprimată, supărată sau furioasă, în funcție de situație. Este ceva trecător. Poate să ia decizii impulsive care nu sunt ceea ce trebuie.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Scorpion

Nu le merge prea bine. Poate să fie vorba despre dușmani, malpraxis sau erori judiciare. Nu ar trebui să faci lucruri care să agite spiritele.

Săgetător

Au o săptămână în care prietenii îi pot surprinde cu unele vești care nu sunt bune. Nu este vorba neapărat de o trădare din partea prietenilor, dar probabil îi preocupă anumite lucruri pe care le aud de la alții. Ar trebui să se bazeze doar jumătate pe promisiunile pe care le au din alte părți. Poate să fie vorba despre triunghiuri conjugale. Pot să se trezească în situații sau în cercuri și se întreabă ce caută acolo.

Capricorn

Apar situații de criză care îl pot pune pe Capricorn să ia decizii cu efecte colaterale. Pot să fie decizii care sunt la limita legii, lucruri care se pot întoarce împotriva lor.

Vărsător

Nu ar trebui să ia decizii legate de studiile universitare pe care le vor face. Nu trebuie să treacă în extrema cealaltă și să abandoneze studiile pe care le fac în momentul de față. Eclipsa afectează perspectivele pe termen lung.

Pești

Plătesc pentru daunele altora. Scot banii din buzunar ca să plătească fie boacănele copiilor, fie datoriile soțului sau ale soției. Ei sunt cei mai săritori nativi ai zodiacului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului


Ianis Hagi a revenit la prima echipă a lui Rangers

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a revenit la...



pixel