Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 7 - 13 octombrie. Zodia care va atrage succesul în această săptămână
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 7 - 13 octombrie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

Berbec

Are o săptămână debalansată. Are succes academic, profesional, social. Se poate reuni cu colegi mai vechi. Poate să petreacă săptămâna foarte bine și să aibă foarte multe satisfacții, dar are niște preocupări destul de supărătoarea, fie de un membru al familiei, față de o situație din familie. Nu se poate bucura.

Taur

Sunt sub auspiciul unei licitații, în regimul cine oferă mai mult. Nu trebuie să-și bată capul.

Gemeni

Au o săptămână în care toate reflectoarele Universului sunt asupra lor. Trebuie să se ocupe doar de el. Lasă totul la o parte, nu mai spală vase. Important este să învețe să delege, că lucrurile nu pot să fie lăsate în haos. Săptămâna aceasta poate să piardă oportunități importante pentru că este prea aglomerat. Cei tineri lasă totul la o parte și își ascultă prietenii. 

Rac

Dacă are de luat decizii importante la serviciu sau dacă are o funcție importantă, atunci totul este perfect. Dacă nu are așa ceva și nu își găsește de lucru, atunci o să facă pe generalul de război în familie.

Leu

Nu au o săptămână rea, doar că văd totul tulbure. Nu se se pot bucura de ceea ce se întâmplă în jurul lor pentru că sunt situații care îi scot cu totul din zona de confort. Sunt într-o perioadă de schimbări majore. Este posibil să își schimbe casa. Nu este ceva foarte comod, dar au prieteni buni pe care se pot baza. Dacă primesc un sfat, atunci pot să vadă lucrurile altfel, să vadă care sunt prioritățile.

Fecioară

Este prinsă în cheltuieli destul de mari. Îi dau bătaie de cap codurile vestimentare. Sunt puse pe cheltuială, iar asta pentru că vor să facă impresie bună. Atenție, s-ar putea să nu se simtă bine, să nu se simtă în pielea lor. Naturalețea este mult mai potrivită.

Balanță

Pot să se gândească la activități de export. Își pot externaliza anumite afaceri. Își pot traduce o pagină web într-o limbă de circulație internațională. Fie că participă la anumite târguri, fie că întâlnesc persoane de altă naționalitate care le propun anumite businessuri. Pot avea succes în afara granițelor țării.

Scorpion

Are o săptămână proastă, dar pe care o aduce cumva în favoarea lui. Fie că este vorba despre o despăgubire din asigurare, un concediu medical care îi permite să petreacă mai mult timp și să își reconfigureze traseul. Se descurcă în această săptămână, capitalizează toate lucrurile mai puțin favorabile.

Săgetător

Consumă prea multă energie și ar trebui să mai reducă din consum. Se epuizează destul de mult. Sunt prinși în tot felul de reguli. Sunt persoane independente și nu le pică bine. Este posibil să provoace un accident sau un incident. Ei nu își găsesc locul.

Capricorn

Au sfătuitori buni care îi ajută, primesc informații bune, de exemplu despre alegerea unei școli. poate să fie vorba despre copiii lor sau despre ei. Ar putea să rezolve o problemă legală, iar acest ajutor are legătură cu un avocat. Au luat decizii proaste și s-ar putea să fie vorba despre lucruri mai puțin plăcute: penalități, amenzi sau dosare mai grele.

Vărsător

Sunt premiați, li se recunosc meritele, dar nu sunt bine plătiți. Se bucură foarte mult de recunoaștere, dar săptămâna această pun în balanță pentru viitor pe de o parte vocația lor, pe de cealaltă pragmatismul. Totul este bine și frumos, dar trebuie să mai și trăiască.

Pești

Îți forțează norocul financiar și este foarte posibil să-și dorească să vândă un obiect scump pentru că trebuie să închidă niște datorii cu care nu mai pot să trăiască. Asta le oferă mai multă libertate, dar pe de altă parte este și o situație care nu este atât de plăcută.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel