Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”
Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale. 

Cristina Demetrescu a făcut noi previziuni astrale pentru vara 2023, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu.

Berbec
Berbecul va rămâne în continuare vedeta, sensul vieții se poziționează pe el, este despre Berbeci în continuare. Ce nu au făcut sau inițiativa pe care nu au avut-o, vine acum destinul și-i împinge spre direcții noi, curajoase, spre o viață independentă, pentru a-și descoperi valorile personale. Sunt Berbeci care se întreabă unde este acest bine despre care vorbesc eu, pentru că sunt unii care resimt tranzitul lui Saturn din punct de vedere medical. Eu le-aș spune că noi putem să evoluăm exact atunci când ieșim din zona de confort. El este obligat și forțat să caute soluții. Este o perioadă bună in punct de vedere financiar.

Taur
Taurul beneficiază de o fază în care marele benefic a intrat în zodia lui, pentru un an și ceva, dincolo de faptul că îi deschide niște drumuri, dar are parte de ocazii unice. Trebuie să deschidă bine partea senzorială și dacă apar niște blocaje, Taurul trebuie să aștepte și să spere. Va trece de această perioadă, iar apoi va fi bine pentru ei.

Gemeni
Este o perioadă bună, din punct de vedere al închiderii unor cicluri, al sănătății, sunt oameni care vor primi vești bune, în urma unor diagnostice. Devin mai liniștiți, mai calmi și de aici se conturează noi idei pentru viitor. Pentru ei mai multă sănătate, liniște și idei care se ascund în subconștientul lor.

Rac
Sunt într-o perioadă de evoluție, de învățare, trebuie să-și facă curaj. Este într-o perioadă foarte expansivă, iar oportunitățile sunt puțin mai departe. Dacă te simți blocat, trebuie să-ți faci curaj. Există o energie bună pentru el, doar că el nu riscă. Este o zodie protejată și binecuvântată, una dintre cele mai intuitive zodii, ceea ce simte, trebuie să pună în practică. Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare.

Leu
Dincolo de tranzitul Lunii Negre care ne supără pe toți, din punct de vedere al verii, este posibil ca el să fie contra tuturor lucrurilor, pentru că el vede totul foarte diferit și să-și atragă conflicte. Pe de altă parte, este pe un tranzit foarte bun, dacă nu se blochează, e foarte posibil să fie una dintre cele mai binecuvântate zodii. Trebuie să fie atent și la bani, la sumele care îl depășesc, pe care nu are de unde să le dea înapoi.

Fecioară
Poate studia dincolo de granițele țării, are perspective foarte largi. Orizontul e foarte larg pentru ea, iar energiile de pământ o ajută mult, îi creează idealuri noi, se poate implica în tot felul de proiecte. Pot veni blocaje din zona partenerială, de la soț. În momentul de față, e mai puțin pe sacrificiu, are un rol cheie în societate. E o perioadă bună din punct de vedere al transformărilor, să nu le fie frică de schimbări majore.

Balanță
Va suporta tranzitul karmic. Karma contează mult pentru această zodie. Au avut o perioadă de schimbare foarte mare și nu știu dacă toate au făcut-o. Este o zodie care amână sau care se lasă influențată. Este o perioadă profitabilă, din punct de vedere financiar, sunt multe Balanțe ajutate de destin și de univers, sunt oameni care le sar în ajutor, care le propun anumite lucruri. Schimbări profesionale și mai multă muncă, în următorii 3 ani, de unde și profiturile, care sunt mari. Sunt și bani extra salariu, care vin din talentul tău. 

Scorpion
O zodie care capătă forță, putere, profunzime spirituală, emoțională. Este și ajutată, e o perioadă intensă din punct de vedere al iubirii, care e foarte importantă pentru maturizarea sa. O perioadă bună pentru alianțe, căsătorie, pentru a întâlni persoana potrivită. Începe proiecte noi din punct de vedere profesional.

Săgetător
Nu este o zodie pe cel mai mare val. Saturn în zodia Pești îi obligă să organizeze mai bine lucrurile la nivel profesional, de familie, casă. Ajută la profunzime, mai puțin pe proiecte care țin de ambiția lor. O perioadă bună pentru sănătate.

Capricorn
Sunt lucruri care vin mai ușor în viața lor, este o perioadă bună pentru iubire, se pot îndrăgosti și pot da mai multă importanță vieții personale. Pot genera altceva, e un alt episod din viața lor, unde o ia de a zero, vor să-și demonstreze lor ce pot face cu abilitățile pe care le au. Se pot muta sau reveni în țară.

Vărsător
Pluto le schimbă niște perspective, dar este o zodie care trebuie să fi învățat ceva din tranzitul lui Saturn. Unii se angajează, alții devin mai conștienți de abilitățile lor, este o perioadă în care va dori să investească în școală, în zona imobiliară. Termină o perioadă grea.

Pești
Este cea care suportă tranzitul lui Saturn, cea mai mare greutate în această perioadă. Trebuie să fie foarte atent, să citească bine semnele care sunt primite și să nu stea. Sunt în situația de a învăța, au deschidere către cunoștințe, orizonturi noi. Pot ieși din anumite blocaje, pot deveni mai liberi, dar ar trebui să facă mai mult efort.

Data: 07 iun 2023, 08:21
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  cristina demetrescu  horoscop  vara  zodii 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”