Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai: O ZODIE este pe plus din punct de vedere financiar
Data publicării:
Cristina Demetrescu vine cu  previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai.

Cristina Demetrescu a făcut preziviuni astrale, pentru a doua jumătate a lunii mai, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Berbec

Berbecul va avea această planetă Jupiter, pe casa banilor. Casa banilor făcuți din muncă. Este foarte adevărat că Berbecii pot și să investească sau îți pot negocia salariul, în sensul bun al cuvântului, dar îi ajută și pe cei care vor sa devină independenți., care vor să se rupă, de exemplu, de un angajator, să se bazeze pe el. oricum, este pe plus din punct de vedere financiar.

Taur

Pentru Tauri, Jupiter aduce noroc, șansă, viziune, șansa de a călători în străinătate. Devine mult mai expensiv. Taurul scoate, cumva, bani de la visterie și investește în el. Vrea pur și simplu să trăiască. Foarte multe evenimente de ordin personal. Cei care vor să își întâlnească o mare dragoste, să facă un copil, să se căsătorească, Jupiter este foarte abundent. Atenție, taurii la îngrășare.

Gemeni

La Gemeni, Jupiter o să finalizeze tot felul de situații. În primul rând, este foarte bun pentru sănătate, atât sănătatea fizică, cât și cea mentală. Vine cu foarte multă liniște, vine cu eliberare, vine cu procese subconștiente, cumva constructive., adică subconștientul gemănului lucrează în favoarea lui și îl ajută pe geamăn să găsească tot felul de soluții care, până acum nu le-a văzut. Să finalizeze tot felul de lucruri,conflicte, să ajungă la pace cu anumite persoane, să închidă niște cicluri.

Rac

Racul are protecție divină, în primul rând și prin oameni, pentru că Dumnezeu, până la urmă, lucrează prin oameni. Oameni, nu prieteni, care vor să îl ajute, care vor să îl susțină, oameni bine poziționați, la care Racul apelează și le promovează ideile sau chiar proiectele noi.

Leu

Pentru Lei totul este un regal, pentru că vorbim despre funcții, despre nume, renume, promovare, creștere profesională, recunoaștere, premii. Până pe 12 iunie, pentru toate zodiile, Jupiter, în primul rând, se intersectează cu destinul care și el are un circuit de 18 ani. Deci este o singură dată în viață. Opoziția dintre Marte și Plouto, îi împiedică pe cei care vor să aibă ce nu este al lor. Dar, cei care merită și se poziționează bine este excepțional. Se pot și căsători Leii, pentru că asta înseamnă și schimbare de nume.

Fecioară

Fecioarele pot călătorii pentru ele, în vacanțe, în interes de serviciu și pentru studii. Se pot înscrie la studii, mai ales cele tinere. Se deschis anumite orizonturi pentru zodia Fecioară, evenimente care sunt și dincolo de granițele țării, dau examene de specialitate importante și pot publica, dacă au de gând să scrie.

Balanță

Balanțele sunt pe plus, din punct de vedere financiar. Apar profituri, apar profituri și din alte surse, decât salariul, prin soț, prin căsătorie, prin parteneri, comisioane, dividente și pot vinde anumite proprietăți, pot valorifica sau da, pot avea și anumite reduceri sau despăgubiri din procese.

Scorpion

Pentru Scorpioni urmează o perioadă fabuloasă, din punct de vedere al relațiilor conjugal, se pot căsătorii, dar atenție, Jupiter pe casa relațiilor aduce și divorțuri providențiale acolo unde sunt persoane care au fost înțepenite în anumite relații și nu au putut să iasă. Mai există și așa ceva, din păcate. Aduce câștiguri din procese și pentru Scorpioni, si parteneriate bune în afaceri.

Segetător

Segetătorii vor avea o perioadă bună din punct de vedere medical. A fost acest mercur retrograd peste sănătate, care, așa cum vă spuneam, nu a dat niște rezultate bune din punct de vedere medical, dar acum intră Jupiter în marele benefic și îi ajută pe Segetători în activitatea lor, devin expansivi, pot obține locuri de muncă, dincolo de granițele țării. Pot avea idei, pot deveni independenți. Îi ajută foarte mult din punct de vedere profesional, mai ales să atingă câteva scopuri pe care le au.

Capricorn

Pentru Capricorni urmează o perioadă nemaipomenită, din punct de vedere sentimental, pentru că atunci când Jupiter intră o dată la doisprezece ani, el vine cu mari schimbări. Pot avea copii, este foarte important acest mare benefic, este foarte abundent, vine cu dragoste, cu iubire, dar și cu foarte multă creativitate pentru Capricornii care vor să mai spargă gheața aceea rigidă pe care o au ei cu viziunile lor profesionale.

Vărsător

Vărsătorii se pot muta, pot vinde, pot rezolva o serie de probleme patrimoniale cu familia, se pot înțelege sau pot ajunge la niște consensuri cu familia sau pot lua inițiativă sau se pot muta, de exemplu, din țară, își pot extinde familia. Sunt copii care fac copii, oameni care devin bunici. Dar vine și cu foarte multă liniște și sănătate. Jupiter pe casa a patra, pentru Vărsători înseamnă destul de multă liniște, pace și faptul că închid anumite cicluri mai greoaie.

Pești

Se pot înscrie la anumite cursuri, se pot recalifica, durează un an de zile acest tranzit, dar au suficient timp să învețe, să se certifice, să se autorizeze, își pot lua o mașină. Este o planetă foarte bună acolo, o mașină care să îi țină mult și care să fie bună. Contează și lucrul acesta. Pot face activități de comerț. Atunci când au anumite abilități în care nu au încredere, Jupiter este foarte bun pentru vânzare, pentru a începe să predai ceva ceea ce știi sau să ți niște cursuri sau să îți faci mai mult curaj să îi educi și pe alții din ceea ce știi tu și sa scrii. Peștii care sunt persoane creative, dar care nu au foarte mult curaj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   cristina demetrescu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel