Cristina Demetrescu, previziuni despre intrarea lui Saturn în Pești: „Intrăm în era misticului și a unei cercetări într-un necunoscut opac”
Data publicării:
Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce înseamnă intrarea lui Saturn în Pești și cum ne influențează viețile. 


„Cine este elevul cuminte și silitor al lui Saturn, nu își dorește niciodată să dea Timpul înapoi. 


Intrarea lui Saturn în Pești, va avea loc marți la ora 14:40 sub efectul de Lună plină în zodia Fecioarei, triumfal, aș fi putut zice, după lumina de reflector a satelitului nocturn orientată chiar în direcția lui Saturn. Chiar dacă la noi e zi, închideți ochii și imaginați-vă că sunteți pe partea cealaltă de glob sau aveți răbdare până se lasă seara. Asta facem și noi astrologii moderni, nu e chiar acel citit în stele misterios, ci este totul cât de digital posibil.

Dar Saturn în Pești nu este chiar un actor de la Hollywood, de a cărui aură nu te mai saturi și îi transmiți frenetic aplauze și ovații, așadar nimic triumfal la orizont, ci mai degrabă o liniște care se lasă înainte ca Profesorul să deschidă plicul cu subiectele pentru următorii 3 ani.

Din experiență știu că ascunde în buzunar mai multe plicuri și că le va scoate pe rând... el, Profesorul, pe numele său Timpul, știind mai bine cum să aprecieze timingul perfect al mesajelor transmise.

Tot din experiență știu că, sub asemenea auspicii astrale, cei examinați nu au habar dinainte despre ceea ce urmează, totul este nou și în mod interactiv, sunt instruiți și testați în timp real, pentru a se stabili ulterior performanțele și validările noilor teme saturniene.

Poți cerceta istoria, poți arunca un ochi în urma cu 29 de ani, durata unui ciclu saturnian și te poți inspira din situații similare. Totuși aceleași lecții vin doar la cei care nu le-au promovat, precum restanțele, iar subiectele noi se adaugă, îngreunând sesiunea.

Ce este complicat când Saturn predă și examinează concomitent din zodia Pești, este că o face pe "neve" ca la jocurile de cărți în care venea rândul să ne bazăm mai mult pe intuiție și mai puțin pe cântărire.

Intrăm în era misticului și a unei cercetări într-un necunoscut opac, în care doar sistemul de credințe, răbdarea și smerenia ne pot ajuta să rezolvăm o serie de puzzle-uri.

Puteți începe deja să depuneți o cerere către Univers în care să rugați sa fiți măcar puși pe o listă de așteptare la ceea ce reprezintă matricea largă a informației cosmice, pe care Saturn/Cronos o porționează doar pentru noi oamenii, în fracțiuni măsurabile prin instrumentul de măsură Timp, Timp care Dincolo nu mai poate fi cuantificat în funcție de parametri tereștri. 

Cei care au abilități deja conștientizate sunt rugați să le folosească cu încredere. Luna plină în Fecioară indică multă neîncredere și frică de a elibera ceea ce tot Universul a hărăzit, dar omul a judecat și a negat, segregând știința de credință, dar și atașamentele de libertate. Nu contează metoda folosită de noi pentru a trece de următoarea etapă, ci doar rezultatul.

Saturn în Pești reprezintă chintesența compasiunii, iar efectul în lanț generat de cei care pot și vor să ajute este neîndoielnic. La fel și invers. Efectul în lanț al răului este la fel de probabil și posibil.

Ingresul lui Saturn se realizează cu Lilith pe un ascendent în Leu și vor exista multe puncte de rezistență în fața evidentelor travalii ce se pot complica în cazul celor care nu se lasă purtați.

Știți când spune medicul să stai relaxat, iar pe tine te doare și numai relaxat nu poți sta. Cu cât incordezi mai mult, cu atât efectul terapeutic de vindecare întârzie.

Nu degeaba Peștii poarta denumirea de zodia încercărilor, a bolilor, a dușmanilor, a penitenței SAU a iluminării prin credință.

Alegi calea. Saturn este o planeta ce pune accentul pe practică.

E bună și teoria, dar acum te cheamă direct să dai o mana de ajutor, nu de puține ori prin sacrificiul personal.

Cu Saturn în Pești de cele mai multe ori totul se ascunde sub o mască. Vezi  un înger, dar în spatele măștii de înger se ascunde un demon. Vezi un demon, dar în spatele aparenței este un înger. Vom conviețui în antiteza dintre cele două paradigme și vom extrage ce este mai bun din conflictul lor, sper.

Misterul, subconștientul, iluzia, substratul, supradimensiunea, eterul, aparenta, visul, semnul, simbolul, sincronicitatea, explorarea, credința, speranța, iertarea, sacrificiul, iubirea, terapia, vindecarea, rugăciunea, reprezintă piesele albe de pe tabla de șah într-o partidă cronometrată atent de Saturn.
Frica, minciuna, dușmănia, răzbunarea, Karma, coșmarul, suferința, boala, rătăcirea, îndepărtarea, trădarea, ura, spionajul,  obsesia, insomnia, trauma, păcatul, drogul, viciul, confuzia, eroarea, alienarea, sunt evident piesele negre.

Se spune că e mai ușor să joci cu cele negre. Condiția de om te face slab, iar Lilith in Leu confirmă.
Dar Cerul e mai deschis ca oricând și cine vrea să persevereze în a vorbi Universului, lui Dumnezeu, aceeași Forță va trimite înapoi răspunsuri, din ce în ce mai multe și din ce în ce mai clare, nu dintr-o data, ci cultivând răbdarea.

Vom putea înțelege cine suntem, ce se vrea de la noi și încotro ne îndreptăm doar prin Intuiție.
Intuiția separă binele de rău, te ajută să faci o schimbare de care îți este frică, te ajuta să faci un pas către ceva sau cineva sau către tine, te ferește, te trezește și te iluminează.

Intrăm în era "dacă nu poti să faci un bine, măcar nu face un rău". Măcar.

Saturn în Pești vine cu funcția panoramica "lărgiți tabloul".

Oamenii care am crezut că mi-au făcut cel mai mare rău, mie mi-au făcut cel mai mare bine, necăzând totuși pradă lor, nici luptându-mă cu ei, ci identificând unde nu mai îmi este locul. Cele mai joase vibrații și trăiri, m-au ajutat să mă cunosc cel mai bine. Nu atunci pe loc, cu Timpul. 

Pe lângă funcția panoramică avem funcția retrospectivă. Doar privind înapoi putem vedea după ani și ani cine și ce a însemnat pentru noi cu adevărat.

Deocamdată urmează o mare ceață, nimic altceva decât un efect special cu abur mult și dens,  în care Saturn pășește misterios sub reflectorul Lunii pline din Fecioară, pentru un spectacol de trei ani, în decorul zodiei Pești”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  cristina demetrescu  martie  pesti  saturn 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”




pixel