Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Au dat nas în nas și nu s-au mai putut abține: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni”
Data publicării:
Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au lăsat duși de val, sâmbătă seară, într-un club, și s-au sărutat pasional, amândoi luând decizia să mai dea o șansă relației lor. 

Cristina Ich (36 de ani) și Alex Pițurcă (39 de ani), fiul fostului selecționer al echipei naționale de fotbal, s-au despărțit în octombrie 2022. Cei doi au împreună un băiețel, pe Noah, în vârstă de 3 ani. 


În weekend, cei doi s-au întâlnit la ziua unei prietene comune, iar dragostea pe care și-o poartă unul altuia nu a mai putut fi controlată. N-au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat cu foc în fața tuturor prietenilor. Ulterior, Cristina Ich a postat și pe rețelele de socializare noile vești. 

„A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a povestit Cristina Ich, pe Instagram.


În octombrie 2023, Ich anunța „fericită” despărțirea

Toamna trecută, Cristina Ich își anunța fanii că a decis să pună definitiv capăt relației cu Alex Pițurcă, tatăl copilului ei. Cei doi nu au avut niciodată o relație ușoară, în presă apărând constant zvonuri cu privire la faptul că lucrurile nu funcționează între ei, însă, se pare că de dragul băiețelului, aceștia au tot încercat să-și mai dea o șansă relației. Lucrurile n-au mai funcționat deloc însă, iar celebra incluenceriță a dat vestea despărțirii chiar pe instastory, în fața unei comunități de peste 800.000 de urmăritori. Cristina Ich a ținut să-și evidențieze astfel statusul sentimental, dar și faptul că este foarte fericită. 

”Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită.”, a scris Cristina Ich pe Instagram.

S-au îndrăgostit la prima vedere

Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Scânteia dintre ei a fost at de puternică, încât după numai trei luni de relația l-au conceput pe Noah.


„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu ne mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.
Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc, nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere! Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!”, povestea Cristina Ich, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste" (2022).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex piturca  Cristina Ich  impacat  relatie 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel