Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Încurcate mai sunt căile dragostei! S-au împăcat sau nu Cristina și Andrei Rotaru? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce mama concurentului de la Insula Iubirii i-a dat de gol pe cei doi în mediul online.

Cristina și Andrei Rotaru s-au decis să participe la Insula Iubirii pentru a se supune celui mai dur test al fidelității. Cele 21 de zile petrecute pe insulă nu au fost insă benefice pentru cuplul lor, astfel că relația s-a rupt. Andrei Rotaru a dat frâu sentimentelor, iar după cei 10 ani petrecuți alături de Cristina, concurentul s-a indrăgostit de ispita Diandra, cu care a petrecut momente împreună. Imaginile au fost văzute și de Cristina, care a avut parte de un adevărat șoc atunci când a văzut filmulețe cu soțul ei, care se săruta și petrecea momente de iubire alături de altă femeie.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Testul fidelității de la Antena 1 s-a terminat cum nu se putea mai rău. Au plecat despărțiți din Thailanda, ba chiar au divorțat în aprilie, imediat după ce au ajuns în țară. Și-au mai dat o șansă, care nu a durat prea mult. Cristina a decis să pună punct definitiv relației și să meargă pe drumuri separate.

„Niciodată nu o să mă pot modela după caracterul cuiva. Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al celor doi. Nu voi fi omul care-și dorește Andrei să fie, doar de dragul de a-l păstra lângă mine. A fost un deceniu de viață și l-a parcurs alături de mine pentru că a vrut, nu a fost silit. Noi nu am trăit pușcărie unul lângă celălalt. Am trăit iubire până în ultima clipă când am intrat pe Insula Iubirii. Mi-a promis iubire, mi-a declarat jurăminte, după care am știut să mă retrag. Astăzi am înțeles că mie îmi trebuie o pauză pentru sufletul meu, deși îi dădusem a doua șansă până să apară emisiunea. Încă am sentimente pentru Andrei, îl iubesc și e omul care m-a făcut fericită 10 ani. (...) Vreau doar să fiu bine, caut pacea sufletească, iubesc omul lângă care am trăit, dar nu pot să merg pe îndoieli la nesfârșit. Voi merge la terapie în continuare. Voi fi prietena lui. Noi locuim în același oraș. E posibil să ne intersectăm, să ne vedeți în poze împreună, o să-i răspund la telefon, o să vorbesc și o să-i fiu alături. vreau să-l ajut să se vindece. Narcisismul este o boală de care nu putem scăpa niciodată”, spunea Cristina, în urmă cu aproape o lună.

Te-ar putea interesa și: Alex Bodi a șters-o definitiv din viața lui pe Ema Uta. Decizia radicală a omului de afaceri / Foto

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol: „Nora mea este foarte frumoasă”

Dacă la sfârșitul lunii august, Cristina anunța că ea și Andrei s-au despărțit definitiv, acum, mama fostului concurent de la Insula Iubirii aruncă bomba. S-au împăcat sau nu? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor.

Cristina a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care apare singură, extrem de bine dispusă. Dacă zilele trecute, fanii se întrebau dacă s-au împăcat sau nu, soacra Cristinei i-a dat de gol. Mama lui Andrei Rotaru i-a comentat la postare și nu oricum. Aceasta i-a scris: „Normal, nora mea este foarte frumoasă”. Cristina i-a răspuns la comentariu prin două emoticoane cu pupici, lăsând loc speculațiilor privind o posibilă împăcare.

Întrebarea care rămâne acum pe buzele tuturor este dacă Cristina și Andrei s-au împăcat sau nu, iar fanii așteaptă cu nerăbdare clarificări din partea celor doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel