Cristina Șișcanu a dat lovitura cu ultimele sale declarații. Vedeta le-a explicat femeilor casnice ce ar trebui să facă: „Soțul nu prea este implicat în activitățile casei”
Răspunsul unei fane a dat de gândit cu privire la declarațiile vedetei. Aflați ce le-a transmis Cristina femilor care „stau” acasă.

Cristina Șișcanu revine cu noi sfaturi pentru femeile care doresc să îi știe părerea cu privirile la dinamica vieții. Vedeta a explicat într-un material video cum poate o femeie casnică să vorbească cu soțul ei pentru a împărți „munca cea de toate zilele”, când vine vorba despre gospodărie. Mai multe admiratoare ale Cristinei i-au trimis mesaje în privat pe contul său de pe platformele de socializare pentru a îi cere ajutorul cu privire la atitudinea bărbaților care se „depărtează” de soțiile lor. 

Cristina Șișcanu explică ce ar trebui femeile casnice să le zică soților

Crisitna pune accentul pe faptul că femeile cu astfel de probleme ar fi femei casnice care, de dimineața până seara, sunt preocupate cu managementul propiei gospodării, fapt ce le răpește ocazia de a petrece timp cu partnerul său. În acest context, soțul, sugerează ea, începe să nu mai fie atras de partenera lui, lucru care generează o distanțare în viața de cuplu.

„Doamnelor, ce voiam să vă spun este următorul lucru. Am primit multe mesaje în care unele dintre voi îmi spuneți că soțul nu prea este implicat în activitățile casnice și așa mai departe. Pentru că mă vedeți pe mine lângă Mădălin, pentru că Mădălin mai spală și vasele, se implică și în creșterea copiilor, totul facem împreună. Ce vreau să le spuneți soților voștri sau ce cred eu că ar fi bine să le spuneți. Le explicați că dacă lasă tot greul casei pe umerii dumneavoastră nu o să mai puteți fi disponibile pentru ei, și la un moment dat nu le va fi lor bine, pentru că dumneavoastră nu veți mai fi bine, se strică treaba. Dacă împărțiți totul, lucrurile sunt mult mai ușor de făcut. Nu este nicio rușine ca un bărbat să spele vase, sau să dea cu mătura sau să facă curat prin casă, chiar să se implice în educația copiilor, nu este absolut nicio problemă.”, a spus Cristina Șișcanu, pe una dintre rețelele de socializare.

Ce ați avea de câștigat, potrivit Cristinei Șișcanu

Vedeta argumentează ideea menționată prin a spune că cel mai sănătos este ca partenerii să lucreze împreună la munca din gospodărie, că nu este nicio rușine ca bărbatul să se preocupe de aceste activități care ar fi lăsate de-a întregul pe umerii femeii. Cu atât mai mult, vedeta spune că prin această modalitate, femeia se poate angaja și poate deveni independentă financiar, lucru care îi permite să contribuie cu bani la cheltuielile casei. Mai mult decât atât, ea consideră că acest mod de conviețuire este o adaptare la vremurile prezente.

„Vă spun eu, cele mai trainice căsnicii sunt cele în care și bărbatul și soția muncesc atât pentru casă, cât și pentru bunăstarea acesteia. Adică nu e în regulă să fiți casnice pentru că nu e în regulă să vă rupeți de lumea exterioară și să vă creați un mediu doar în casă. Dacă te transformi în casnică nu ai timp de nimic altceva. De dimineața până seara ești concentrat pe ce ai de făcut în casă. Dacă vă ajută și soțul la treburile casei, amândoi puteți fi antrenați și în activități profesionale. Asta mi se pare o adaptare la zilele noastre. E un fel de conviețuire în cuplu, sănătoasă și care dă roade. Femeia nu se mai simte prost că e dependentă financiar de bărbat, are și ea bănuții ei. Contribuie și ea cu bănuții ei, contribuie și ea prin ce face pentru casă și copil și bărbatul la fel. Lucrurile se împletesc altfel. Nu mai există riscul ruperii sau nefericirii în cuplu. Toate se fac umăr la umăr.”, a încheiat vedeta.

De ce nu s-ar potrivi abordarea vedetei oamenilor din spațiul rural

De asemenea, reacțiile din partea publicului au fost foarte pozitive, sugerând că sfaturile și inițiativa pe care a avut-o Cristina au fost salutate de urmăritorii ei cu mare apreciere. Totodată, una dintre urmăritoarele sale a precizat un punct de vedere care ar merita luat în considerare, și anume că, este mult mai dificilă situația când vine vorba despre cuplurile menționate de vedetă, din spațiul rural, acolo unde, potrivit fanei sale, bărbații sunt nevoiți să lucreze cea mai mare parte din zi. Urmăritoarea argumentează că în această situație, sfaturile pot fi mai ușor aplicate cetățenilor care locuiesc la oraș, fiind, practic,mult mai greu de a pune în aplicare „adaptarea la prezent” despre care vorbește Cristina Șișcanu în contextul rural.

„Așa ar fi bine doamna Cristina, numai că acest lucru nu se potrivește la țară, numai la oraș, deoarece bărbații la țară au munca lor afară și nu au timp de treaba din casă, așa că femeia de la țară muncește foarte mult!”, a fost mesajul fanei sale.

Data: 16 sep 2023, 12:15
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: crisitna siscanu sfaturi femei  Cristina Siscanu  cristina siscanu relatii  Madalin Ionescu 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...