Cristina Șișcanu a spus fără menajamente ce salariu îi va oferi menajerei pentru a-i face curat în vila din Otopeni: „Este o plată extrem de generoasă”
Data actualizării:
Data publicării:
După ce a cerut ajutorul fanilor ei pentru a o ajuta să-și facă o idee cât ar trebui să o plătească pe viitoarea menajeră pentru a-i face curat în vila din Otopeni, Cristina Șișcanu a luat și o decizie. Salariul nu este deloc unul de ignorat.

Cristina Șișcanu a făcut publică suma pe care intenționează să o ofere unei menajere pentru serviciile prestate în vila din Otopeni. După ce a primit diverse informații despre tarifele din alte țări pentru serviciile de menaj, soția lui Mădălin Ionescu a estimat că în jur de 3000 de lei ar fi compensația potrivită pentru o menajeră care ar lucra de trei ori pe săptămână, câte cinci ore pe zi. Anunțul său vine după ce femeia care se ocupa de menajul vilei din Otopeni a demisionat.

„Vă mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ați trimis și în care mi-ați spus cam cât costă pe oră serviciul de menaj. Mi-au scris foarte multe doamne care lucrează în afară, în Spania, Italia Franța, Belgia. Mi-ați spus tarifele din țările respective. Deci, am adunat toate aceste informații și, practic, am înțeles că, pe oră, serviciile de menaj sunt cuprinse între 8 euro și 14 euro, în funcție de țară. Înțeleg că în Spania, Italia, ar fi 8-10 euro pe oră, iar în Franța și Belgia e puțin mai scump, se ajunge la 12 euro, chiar 14 euro

Practic, am făcut un calcul, dacă ar fi vorba de 5 ore pe zi, 3 zile pe săptămână, o zi da, una nu, că weekendul nu se pune, ar fi 10 euro, deci 50 de euro pe zi, asta înseamnă 250 de lei. Astfel, de trei ori pe săptămână ar fi 750 de lei. Să zicem că înmulțim cu 4, în jur de 3000 de lei ar fi menajul plătit unei doamne pricepute, care să vină de trei ori pe săptămână câte cinci ore”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele sociale.

Citește și: Cristina Șicanu, pusă la pâmânt pentru faptul că Mădălin Ionescu își spală singur hainele: „Ele stau și freacă hainele soților. Mie nu mi se pare deloc sănătos așa”

„A plăti pe cineva cu 10 euro pe oră, în România, pentru servicii de menaj înseamnă o plată extrem de generoasă”

Ulterior, Cristina Șișcanu a dezvăluit și ce salariu avea fosta menajeră pentru munca prestată în vila lor din Otopeni, iar mulți au considerat că suma este extrem de generoasă. Ea a subliniat că menajera a avut un job relativ ușor și nu o supraveghea permanent și nu o trăgea la răspundere pentru fiecare detaliu. 

„Dacă nu ajungea cuțitul la os acest subiect nu ar fi existat. Așa cum vă spuneam eu și Mădălin suntem într-o continuă mișcare în fiecare zi și atunci eu nu aveam timp să stau după menajeră să o verific de fiecare dată, și mi se pare absurd, nu mi se pare corect, am avut un respect să nu stau să verific fiecare fir de praf pe care l-a lăsat în urma ei. Ea a avut cel mai ușor job, cred că dintre toți clienții ei noi am fost cei mai ok, pentru că nu am tras-o la răspundere niciodată.

Doar când uita să facă o cameră: ‘Doamnă, nu ați făcut o cameră!’. ‘A, da, am uitat!’ Am plătit-o exact cu atâția bani cu cât am vorbit în videoclipul precedent. Sume despre care majoritatea a zis că sunt foarte mari. Că a plăti pe cineva cu 10 euro pe oră, în România, pentru servicii de menaj înseamnă o plată extrem de generoasă, extrem de bună. Noi nu suntem niște oameni care să nu strângem după noi sau să lăsăm mormane de mizerie în casă. La noi este mereu curățenie!”, a mai precizat Cristina Șișcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel