Cristina Șișcanu, decizie radicală, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Chiar dacă am pierdut niște bani”
Cristina Șișcanu a dezvăluit ce atitudine va avea în continuare față de Austria, în urma refuzului acesteia de a ne accepta țara în Schengen.

Vedetele au reacționat dur, după ce Austria a votat împotriva intrării României în Spațiul Schengen. Printre ele se numără și Cristina Șișcanu, care și-a făcut publică decizia în mediul online, pentru a le da un exemplu și fanilor săi. Așadar, soția lui Mădălin Ionescu spune că și-a anulat vacanța pe care o avea programată în Viena, pentru a fi solidară în fața acestei situații. Vedeta a luat această decizie și în contextul în care a pierdut o sumă de bani, iar țara este apreciată de toți membrii familiei. 

„Săptămâna viitoare trebuia să fim la Viena... la târgurile de Crăciun. Am anulat rezervările chiar dacă am pierdut niște bani. Austria este o țară care ne plăcea foarte mult.”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Citește și: Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă: „Au fost momente de slăbiciune.” Motivul pentru care a vrut să își ia viața

 

Andreea Bănică a adoptat și ea aceeași atitudine

Cristina Șișcanu nu este singura vedetă care a adoptat această atitudine, după respingerea României în Spațiul Schengen. Chiar după ce decizia a fost votată, Andreea Bănică le-a spus fanilor că nu va mai merge niciodată la ski în Austria, deși este renumită pentru acest lucru, ba chiar aceasta spunea recent că nici nu va mai alimenta de la o benzinărie ce-și are sediul central în această țară.

„De astăzi nu mai alimentez la acea benzinărie și nici la ski nu voi mai merge în Austria. Singura țară care s-a opus aderării Schengen a României. Asta e ce pot să fac eu. Voi ce veți face?”, a întrebat Andreea Bănică în cadrul postării.

Artista își îndeamnă fanii să fie solidari în fața acestei situații fără precedent și să nu mai accepte niciun serviciu oferit de Austria.

„Ar trebui să fim solidari și să îi facem pe austrieci să simtă măcar puțin. Noi îndeplinim de 11 ani condițiile de aderare.”, a mai spus artista.

VEZI și: Andreea Bănică, secretul siluetei, la 44 de ani: „Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult”

Dan Negru a reacționat și el dur

Dan Negru comentează întotdeauna cele mai noi evenimente din țara noastră, așadar, respingerea României la Schengen nu a fost o excepție. În primul rând, prezentatorul a ținut să evidențieze din nou neprofesionalismul clasei politice de la noi din țară și, în ciuda spuselor de Andreea Bănică și Cristina Șișcanu, acesta nu dă vina pe austrieci.

„Acolo unde fiecare dă vina pe celălalt, toată lumea e de vină. Așa e cu Schengenul! Oricine face politică în România. Până și mie, un nepriceput, mi s-a propus sa candidez; chiar zilele trecute m-a sunat domnul Dan Voiculescu să-mi propună o candidatură politică. În România, politica e o meserie pentru care n-ai nevoie de nicio pregătire. Am primit multe oferte politice, de la multe partide, dar nimeni nu m-a întrebat vreodată dacă mă pricep, dacă am vreo calitate pentru meseria asta, dacă am vreun master în științe politice. N-am, sunt praf! V-ați lăsa pe mâna unui doctor care n-a terminat medicina, ați accepta să vă opereze?”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Dan Negru, anunț despre Revelion. Decizia luată de prezentator: „Nu e capăt de drum” - VIDEO

„Eșecul Schengen e și din cauza alor noștri”

Așadar, prezentatorul pune toată vina acestui eșec pe politicienii care sunt la conducerea noastră, în niciun caz pe țările care au votat contra aderării noastre.  Dan Negru consideră că singura variantă de salvare ar fi ca România să fie condusă de oameni profesioniști, cu studii de specialitate în domeniu. 


„Eșecul Schengen e și din cauza alor noștri, n-o spune nimeni, politicieni lipsiți de educație școlară în diplomație, în politică. Scopul educației e să înlocuiască o minte goală cu una plină. Atâta vreme cât Negru, Simona Halep sau Țancă Uraganul vor primi oferte să candideze, politica românească va fi ieftină și va sta la mâna altora. E nevoie de profesioniști și în meseria asta. Nu austriecii sunt vinovați. Nici olandezii. A fost și eșecul unor diplomați, politicieni slab pregătiți, fără studii pentru meseria asta. Doar că P.P. Carp avea dreptate: "România are prea mult noroc pentru a mai avea nevoie de politicieni.”, a mai spus prezentatorul TV. 

Data: 10 dec 2022, 08:55
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: austria  Cristina Siscanu  decizie  instagram 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...