Cristina Șișcanu, noi detalii despre rudele din Ucraina: Au început să fie probleme cu produsele alimentare
Cristina Șișcanu dezvăluie noi informații despre problemele din Ucraina. Vedeta este implicată direct în acest război, după ce rudele ei au rămas blocate în țara vecină.

Soția lui Mădălin Ionescu a făcut mai multe story-uri, prin care le explică urmăritorilor cum pot trimite bani persoanelor aflate în Ucraina.

“În anumite zone au început să apară probleme cu produsele alimentare și anume, s-au scumpit. Aprovizionarea este greoaie și e foarte posibil să fie și mai rău, în sensul să nu fie produse alimentare în magazine, de aceea eu am trimis bani. Este foarte important ca banca  de unde va ridica persoana căreia îi trimiteți banii să aibă lichidități în acel moment”, a spus vedeta pe instagram.

“Au început să fie probleme în zona în care sunt ai mei”

“Nu știu dacă în toate zonele din Ucraina sunt probleme cu produsele alimentare, știu că au început să fie probleme în zona în care sunt ai mei. Deocamdată organizațiile umanitare nu au ajuns peste tot în Ucraina, Ucraina este mare”, a continuat Cristina Șișcanu.

“Teama de moarte, de pierdere a celor dragi este cumplită”

De când a făcut public faptul că rudele ei au rămas blocate în Ucraina, Cristina Șișcanu își ține permanent la curent fanii cu situația acestora, dar și cu detalii pe care le află de la membrii familiei.

“E foarte posibil ca la un moment dat nici cu banii să nu mai aibă ce să facă, dacă magazinele nu vor putea fi aprovizionate, dar să sperăm că nu se va întâmpla asta. Este foarte important ca acum să se aprovizioneze. Eu știu că ai mei fac asta pe timp de zi, când se înserează nu mai ies deloc din locul în care stau. E o situație foarte grea. Este groaznic, tragic, panica, teama de moarte, de pierdere a celor dragi este cumplită”, a încheiat Cristina.

Primele declarații ale Cristinei Șișcanu, după izbucnirea războiului 

"Ieri aproape m-am prăbușit pe stradă când l-am sunat pe unchiul meu din Ucraina care, împreună cu toată familia, puneau cartoane în geamuri ca noaptea să nu se vadă că este lumină în casă și își pregăteau și culcuș în beci. Până ieri au fost toți puternici si stăpâni pe situație … însă la auzirea veștii că au intrat și cecenii alături de trupele ruse, au clacat! Soldații ceceni sunt cei mai cruzi: nu au mama, nu au tată! Maimuțelor, știți sentimentul acela când cineva dintre apropiați se află în pericol de moarte și tu nu poți face nimic pentru că nu poți??? Nu pentru că nu vrei, ci pentru că nu pooooți!!!

Tot ce puteam să fac a fost sa fiu tare, să le țin psihicul ridicat! Am vrut să îi iau pe toți la mine când a început atacul, dar sunt la 600 de km de granița României și nu au mai apucat să plece pentru că drumurile erau blocate, benzina se raționalizase la 20 de litri per șofer, iar bărbații până în 60 de ani nu au mai avut voie să părăsescă țara", a scris Cristina Șișcanu pe Facebook, în momentul izbucnirii războiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 03 Martie 2022, 11:36

Anca Țurcașiu, foto Instagram

Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”

Mihaela Tatu, foto Facebook

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihaela Tatu EXCLUSIV

Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook

Constantin Enceanu a făcut un profit uriaș din afacerea sa: ”Cazarea pentru o noapte este...”

Sursa foto: Andra, Instagram

Care este numele real al Andrei Măruță. Foarte puțină lume știe cum o cheamă pe artistă

Constantin Enceanu, foto Facebook

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoralul românesc. Ce a pățit artistul: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină, DIETĂ: ”Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”. Cum arată meniul dintr-o zi al actriței / EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

”Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”. Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Adda, foto Instagram

De la cine a luat Adda boala Lyme. Abia acum s-a aflat: „S-a întâmplat cel mai probabil congenital”

Cornel Constantiniu, captură Youtube

Cornel Constantiniu, în doliu. Anunțul făcut de soția artistului: “Au murit înaintea lui. Este o minune că el trăiește”

Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan, răsfățată de ziua numelui cu un cadou spectaculos. Impresara radiază de fericire

Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „A doua minune din viața mea!”

Maria Dragomiroiu, captură video Facebook

Maria Dragomiroiu, filmată în timp ce își tunde părul. Ritualul inedit al artistei: Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire