„Cristina Șișcanu, DIETA prin care a slăbit opt kilograme: ”Lucrul ăsta mă ajută la slăbit”
Data publicării:
Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta prin care a slăbit 8 kilograme.

Cristina Șișcanu a trecut printr-o transformare destul de mare în ultima vreme, când a reușit să scape de un număr mai mare de kilograme în plus. Vedeta s-a plâns în repetate rânduri din cauza faptului că a depășit greutatea pe care ar fi trebuit să o aibă, motiv pentru care s-a apucat serios să facă sport și a început să țină o dietă destul de strictă. În cadrul unui interviu recent, soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit meniul după care se ghidează în prezent și care o ajută să se mențină cât mai în formă.

„Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este!”, a spus Cristina Șișcanu pentru viva.

Tania Budi, DIETA unei siluete de invidiat: ”Am eliminat...” Corp de adolescentă la 54 de ani

Care este slăbiciunea Cristinei Șișcanu

În acest proces de slăbire, vedeta recunoaște faptul că are și o tentație, de la care se abține cu greu. Totuși, căldura o ajută să nu mai poftească atât de mult la dulce, iar dacă se întâmplă asta, Cristina Șișcanu preferă să-și facă un desert sănătos în casă, cu ingrediente naturale.

„Ce am observat, eu, care sunt înnebunită după dulciuri, de când a venit anotimpul cald parcă nu-mi mai doresc așa mult să mănânc dulce, și lucrul ăsta mă ajută la slăbit. Mai mănânc doar înghețată din când în când.

Chiar în weekend mi-am făcut o înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos, totul dat la blender. Și am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă, i-am dat și Petrei, toată familia a mâncat și toată lumea a lăudat înghețata.”, a mai spus Cristina Șișcanu pentru sursa citată.

Elena Gheorghe, DIETA cu care se menține la 50 de kilograme. Alimentul la care nu poate renunța: „Nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă”

Cristina Șișcanu a luat aceste măsuri, după ce se îngrășase 8 kilograme

Vedeta a luat aceste măsuri stricte după ce, imediat după sărbători, aceasta pusese în jur de opt kilograme în plus. Mai mult, oamenii începeau să o întrebe pe soția lui Mădălin Ionescu dacă va deveni din nou mămică. Acest lucru a ambiționat-o foarte tare pe vedetă, care a reușit în cele din urmă să ajungă la rezultatele dorite și care acum încearcă să mențină un stil de viață cât mai echilibrat.

Ioana Ginghină, DIETĂ cu pepene: ”Veți pierde între 3-5 kg”. Actrița apelează la această cură în fiecare vară

”Vreau să vă spun că sunt persoane care ziceau că arătam bine și că nu m-am îngrășat. Ba da, m-am îngrășat șapte kilograme, oameni buni, chiar spre opt, după Sărbători, pentru că, ați văzut, erau persoane care mă întrebau dacă sunt însărcinată. După Sărbători aveam ditamai burta, de la mâncare, nu sunt însărcinată. Așa de grasă eram în ianuarie, de ziua lui tata”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram în urmă cu ceva timp.

Dieta de vară: Nutriționistul Wasim Nazer te învață ce să mănânci ca să slăbești rapid 5 kilograme

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cristina Siscanu  dietă  silueta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel