Cristina Șișcanu, momente de panică, în vacanță. Ce i s-a întâmplat soției lui Mădălin Ionescu: „Sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină.”
Data publicării:
Cristina Șișcanu a avut parte de momente de coșmar, în vacanță. Soția lui Mădălin Ionescu le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. De data aceasta, Cristina Șișcanu a avut parte de un șoc, în vacanța din Franța și le-a povestit fanilor săi tot ce s-a întâmplat. 

Cristina Șișcanu, momente de panică, în vacanță

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, alături de fiica lor, Petra,  au plecat în Elveția, însă au decis să prelungească vacanța, astfel că au făcut o oprire și în Franța. Cei trei au mers să ia masa în oraș, moment în care Cristina Șișcanu a făcut un video în care le arăta fanilor săi nota de plată. La scurt timp după ce l-a publicat pe rețelele de socializare, mai multe persoane i-au atras atenția vedetei, că prin spatele ei s-a văzut un șobolan. 

„Sunt în stare de șoc! De jumătate de oră sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină, abia acum mi-am revenit și m-am liniștit. Cineva dintre urmăritori mi-a scris într-un comentariu la materialul în care arăt nota de plată de la prânz și cu imagini cu ceea ce am consumat. Îmi spune: ”Aoleu, voi nu ați văzut că prin spatele vostru trece șobolanul?”. Mi s-a făcut rău. Am crezut că glumește. Am zis, hai să mă uit la imagini.  Mi-a înghețat inima. Într-adevăr, iată ce văd. Am dat aceste imagini pe repeat de mii de ori și în primă fază mi s-a părut că așa este. Eu am o aversiune față de rozătoare, încât mi s-a întunecat mintea, nici nu mai gândeam. Nici nu am rememorat locul în care am fost, astfel încât să-mi dau seama dacă putea fi posibil așa ceva”, a povestit Cristina Șișcanu pe Facebook.

Ce se afla, de fapt, în filmare: „Mi s-a creat o stare încât nu mai voiam să aud de orașul ăsta”

După ce a analizat mai bine filmarea, Cristina Șișcanu și-a dat seama că era, de fapt, capul ospătăriței, care se reflecta într-o oglindă. Vedeta a recunoscut că a făcut un atac de panică și se gândea serios să își facă bagajele și să plece acasă. 

„Însă după aceea m-am calmat și am încercat să-mi amintesc exact cum stăteam. În spatele nostru era o oglindă, nu avea cum să treacă șobolanul. În acea oglindă se reflecta ce era în fața oglinzii, pe acolo a trecut ospătărița si i se vedea partea asta de cap, avea coada prinsă. Doamnă ce mi-ați făcut? Eram gata să-mi fac bagajele și să plec în noaptea asta de aici. Mi s-a creat o stare încât nu mai voiam să aud de orașul ăsta. Asta nu înseamnă că nu e posibil în anumite locuri, dar m-a stresat foarte tare situația asta”, a mai spus Cristina Șișcanu,  în videoclipul postat pe internet. 

Citește și: Dieta care o ajută pe Mihaela Tatu să se mențină în formă, la 60 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul: "Procesul are două ingrediente..."

Sora Ronei Hartner, devastată de durere, la 40 de zile de la moartea regretatei artiste. Ce mesaj a transmis Rinda Hartner

Obiceiuri și tradiții pentru Ajunul Bobotezei. Ce este bine să faci pe 5 ianurie 2024 pentru a atrage norocul în viața ta

Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți




pixel