Cristina Șișcanu nu a vorbit doi ani cu Cătălin Botezatu. „Marea împăcare” a avut loc abia acum: „S-a lăsat cu multe lacrimi”
Data publicării:
Cristina Șișcanu a anunțat faptul că s-a împăcat cu Cătălin Botezatu.

Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu au decis să se împace, după ce timp de doi ani de zile nu au vorbit, în urma conflictelor ce au avut loc la „Bravo, ai stil!”. Competiția, care s-a încheiat în 2020, a adus în fața telespectatorilor mai multe schimburi de replici acide, care au dat de înțeles tuturor faptul că cei doi nu sunt cei mai buni prieteni. Odată ce soția lui Mădălin Ionescu a părăsit însă competiția, aceasta și Cătălin Botezatu nu și-au mai vorbit deloc. Totuși, Cristina Șișcanu a anunțat acum „marea împăcare” dintre ei doi, care va avea loc chiar în cadrul podcastului pe care aceasta îl realizează pe Youtube. Se pare, așadar, că cei doi au îngropat securea războiului și au revenit la gânduri mai bune. 

„Nu ne-am vorbit doi ani. “Marea Împăcare” în curând, în exclusivitate, la “După faptă și răsplată!” Dacă credeați că știți totul despre Cătălin Botezatu, vă înșelați! Și eu credeam. Dezvăluirile pe care mi le-a făcut m-au lăsat mască… atât pot să vă spun: s-a lăsat cu muuulte lacrimi… #soon
P. S.: nu ne-am înțeles să ne îmbrăcăm în costume cu dungi, a fost o coincidență.”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

 

Ce afirmații a făcut atunci Cătălin Botezatu, cu privire la Cristina Șișcanu

Cătălin Botezatu nu s-a aflat în conflict doar cu Cristina Șișcanu, ci și cu Mădălin Ionescu, care l-a acuzat pe designer atunci de faptul că o favoriza pe Andreea Tonciu. Creatorul de modă i-a adresat atunci o replică ironică acestuia, amplificând tensiunile deja existente.

„Fără supărare, dar genul meu sunt blondele cu picioare lungi, sâni mari, care să emane ceva. Șișcanu este o femeie drăguță, mă bucur că ea și cu Mădălin sunt fericiți. Din păcate, Mădălin nu va avea curaj s-o lase cu mine o noapte.”, spunea atunci Cătălin Botezatu.

VEZI și: Cătălin Botezatu, despre femeile care i-au marcat viața. Ce se întâmplă în viața sentimentală a designerului: „A fost femeia care m-a…”

 

Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta prin care a slăbit 8 kilograme

Cristina Șișcanu a trecut printr-o transformare destul de mare în ultima vreme, când a reușit să scape de un număr mai mare de kilograme în plus. Vedeta s-a plâns în repetate rânduri din cauza faptului că a depășit greutatea pe care ar fi trebuit să o aibă, motiv pentru care s-a apucat serios să facă sport și a început să țină o dietă destul de strictă. În cadrul unui interviu recent, soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit meniul după care se ghidează în prezent și care o ajută să se mențină cât mai în formă.

„Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este!”, a spus Cristina Șișcanu pentru viva.

Mai mult, chiar dacă oamenii din jurul ei nu considerau faptul că aceasta ar fi avut probleme cu kilogramele în plus, vedeta și-a conștientizat acele probleme.

”Vreau să vă spun că sunt persoane care ziceau că arătam bine și că nu m-am îngrășat. Ba da, m-am îngrășat șapte kilograme, oameni buni, chiar spre opt, după Sărbători, pentru că, ați văzut, erau persoane care mă întrebau dacă sunt însărcinată. După Sărbători aveam ditamai burta, de la mâncare, nu sunt însărcinată. Așa de grasă eram în ianuarie, de ziua lui tata”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram în urmă cu ceva timp.

VEZI și: Teo Trandafir, sacrificiul pe care îl face de dragul lui Cătălin Botezatu: „O să încerc o schimbare”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Catalin Botezatu  Cristina Siscanu  dietă  scandal 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel