Cristina Șișcanu o critică dur pe iubita lui Ronaldo: „Pe bune, chiar este inadecvat”
Data publicării:
Cristina Șișcanu a pus-o la zid pe Georgina Rodriguez, din cauza stilului vestimentar ales de aceasta.

Cristina Șișcanu nu se abține niciodată când are ceva de spus. Chiar dacă știe că părerea sa i-ar putea aduce reacții negative sau hate, soția lui Mădălin Ionescu a preferat întotdeauna să spună lucrurilor pe nume și să-și facă opiniile cât mai auzite. Asta s-a întâmplat și de această dată, când Cristina Șișcanu a pus-o la zid chiar pe iubita lui Ronaldo. Ceea ce nu i-a convenit vedetei au fost încălțările alese de Georgina Rodriguez, care erau unele foarte inadecvate, consideră vedeta. Concret, în fotografia cu pricina, bruneta se află împreună cu celebrul fotbalist și cu copii lor într-un parc de distracții, unde aceasta a optat să poarte în picioare niște cizme lungi de piele, cu un toc înalt, cui. Fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare au strâns peste cinci milioane de vizualizări.

„În primul rând, oricum, asta e vreo răutate? Îi pasă Georginei de ce zic eu? Evident că nu îi pasă, doar că mi-a atras atenția faptul că este cu tocuri cui și foarte înalte, într-un parc de distracții cu copiii. Pe bune, chiar este inadecvat. Evident că fiecare se îmbracă cum vrea și face ce vrea, dar nu pot să nu remarc faptul că este foarte incomodă ținuta, în mod special încălțămintea”, a spus Cristina Șișcanu, despre Georgina Rodriguez.
 

Te poate interesa și: Cristina Șișcanu nu a vorbit doi ani cu Cătălin Botezatu. „Marea împăcare” a avut loc abia acum: „S-a lăsat cu multe lacrimi”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

Ce le transmite Mădălin Ionescu celor care îi critică soția

Faptul că soția sa este des criticată în mediul online nu a fost trecut cu vederea de către Mădălin Ionescu. Acesta s-a săturat să citească comentariile negative care o discreditează pe Cristina Șișcanu, motiv pentru care le-a transmis tuturor un mesaj dur. Bărbatul le-a aruncat cuvinte destul de grele femeilor care le critică relația și le-a transmis faptul că, din acest motiv, nu vor cunoaște niciodată fericirea. 

”Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină (…) Nu puteți să aveți relații fericite. Sunteți prea rele, prea toxice! De aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic. Veți fi tot timpul singure, chiar și în condițiile în care oficial sunteți implicate în așa-zise relații”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

Citește și: Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie, după ce a slăbit opt kilograme. Soția lui Mădălin Ionescu a scăpat de orice inhibiție

 

Care este rețeta fericirii celor doi

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu par a fi exemplul unei căsnicii fericite, pline de iubire și respect. Vedeta spune că nici la ei în familie nu lipsesc certurile, însă acestea nu au la bază subiecte extrem de serioase, ci mai mult lucruri banale, simple. 

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi.

Și pe lângă asta, trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții. Și asta e foarte important. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele.”, a dezvăluit Cristina Șișcanu, potrivit ciao


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cristina Siscanu  critica  georgina rodriguez  ronaldo 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel