Cristina Șișcanu rupe tăcerea. Care este motivul pentru care Mădălin Ionescu a fost concediat de la Antena 1
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Șișcanu a dezvăluit detalii inedite de la începutul căsniciei cu Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o poveste de dragoste de peste 10 ani. Dacă acum, cei doi au o viață perfectă, la început, drumul le-a fost presărat de diferite obstacole, care de care mai dificile. Pe vremea când s-au văzut prima dată, vedeta avea doar 25 de ani, fiind angajată ca reporter. Mădălin Ionescu avea deja notorietate în cadrul acestui domeniu, fiind prezentatorul emisiunii „Acces Direct”. Totuși, când aceștia s-au cunoscut, prezentatorul nu divorțase încă de fosta soție, motiv pentru care trustul din care făceau parte amândoi pe vremea aceea a luat o decizie radicală. 

„Când m-am cuplat cu Mădălin, eu aveam 25 de ani. Eram un copil, mă refer din punct de vedere profesional, pe care, pe vremea aceea, Antena 1 îl luase și mă trimiteau la toate castingurile. Aveau mari planuri cu mine și chiar făcusem un pilot. Faptul că eu m-am cuplat cu Mădălin, mi-a distrus absolut tot. Vreau ca lumea să înțeleagă lucrul acesta. Și nu o spun ca și cum regret. Deloc nu regret.

Pe mine m-au dat afară, dar nu am înțeles de ce, pentru că nu mi s-a spus. Și la scurt timp și pe Mădălin. Foarte multe persoane s-au mai despărțit tot din cadrul aceluiași trust și nu s-a întâmplat nimic. Și noi am luat-o de la capăt.”, a mărturisit Cristina Șișcanu în emisiunea Danei Săvuică, la Ego Life.

Citește și: „Aici nu e Onlyfans”. Cristina Șișcanu, criticată aspru de fani, după ce s-a afișat doar într-un body: „O femeie cu principii nu-și arată corpul pe internet”

 

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu era implicată în altă relație

Mai mult, Cristina Șișcanu spune că nu s-ar fi implicat niciodată într-o poveste de dragoste, dacă nu ar fi știut că bărbatul este singur.

„Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate..

Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop. Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult.”, a mai spus ea. 

Te-ar putea interesa și: Mădălin Ionescu tună și fulgeră la adresa femeilor care îi critică soția: ”De aia bărbații voștri fug de voi”

Cu cine s-ar fi căsătorit Mădălin Ionescu, dacă nu era Cristina Șișcanu

Recent, prezent în emisiunea „La Măruță”, de pe Pro TV, Mădălin Ionescu a făcut dezvăluiri savuroase. Chiar dacă își iubește foarte mult actuala parteneră, acesta spune că întotdeauna a avut o fantezie cu altă femeie, cu care și-ar fi dorit să se căsătorească, dacă nu ar fi existat Cristina Șișcanu.

 „Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina Șișcanu nu ar exista, și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată, care ar fi alegerea ta?”

„Corina Chiriac! Trebuie să dau detalii? E o fantezie mai veche. Nu am putut să spun Angela Merkel (n. red fostul Cancelar federal al Germaniei), mi-ai cerut să spun din România și atunci… În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt, dar mă rog, trecem peste faza asta”, a dezvăluit Mădălin Ionescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  concediat  Cristina Siscanu  familie  Madalin Ionescu 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel