Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua în care au spus marele „DA” / VIDEO
Data publicării:
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 13 ani de căsnicie. În anul 2011, cei doi au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu. Prezentatoarea TV a postat un videoclip emoționant din ziua în care s-au căsătorit.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu 13 ani, pe data de 12 iunie 2011, cei doi au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu și au devenit oficial soț și soție. Și-au jurat iubire veșnică, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Împreună  au traversat numeroase  provocări și bucurii ale vieții, demonstrând că dragostea și respectul pot trece cu brio testul timpului. Au împărțit momente memorabile și s-au susținut reciproc, iar cu fiecare an care a trecut, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au demonstrat că dragostea lor este mai puternică și mai solidă.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua în care au spus marele „DA”

Au trecut 13 ani de când cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, 13 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au devenit oficial soț și soție. Pentru a marca acest moment special, prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii săi un videoclip emoționant din ziua nunții lor. Contrar așteptărilor, schimbările sunt minime. Deși trecerea anilor și-a făcut simțită prezența și au existat multe schimbări în viața lor, din punct de vedere fizic, schimbările abia se observă.

„Astăzi facem 13 ani de la nunta noastră ❤️ 12.06.2011”, a scris Cristina Șișcanu în dreptul videoclipului postat pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de internauți. Fanii au ținut să îi felicite pentru cei 13 ani de căsnicie petrecuți împreună și le-au urat „la mulți ani”.

„La cât mai mulți ani frumoși și sănătoși alături de copii voștri frumoși”; „La multi ani cu sănătate și multe bucurii și împliniri!.Superbi și atunci, superbi acum”; „Aniversare frumoasa și mulți ani fericiți împreună și de acum înainte cu sănătate și numai bucurii!”; „La cât mai mulți ani împreună, cu sănătate,bucurii și împliniri!”; „Casa de piatră! Mulți ani fericiți împreună, alături de cei dragi!”; „Multă fericire și multe bucurii împreună! Vă pup cu mare drag și respect!”; „Felicitări! Aniversare frumoasă! Mulți ani sănătoși, frumoși și împliniți împreună!”; „Fericire și mulți ani împreună, să fiți mereu veseli și fericiți alături de frumoși voștri copii de mamele voastre și de toți cei dragi vouă!”; „La mulți ani minunați împreună! Vă doresc o aniversare frumoasă!”; „Multi și fericiți ani împreună!”; „Ploaia a venit ca o urare de fericire iubire belșug în casa voastră! Din toată inima la mulți ani cu drag pentru frumoasa aniversare și ani mulți tot înainte super fericiți atât vouă dar și împreună cu toți cei dragi inimii voastre!”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la videoclipul postat de Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Cum ar reacționa vedeta dacă ar fi cerută de soție

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani




Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel