Cristina Spătar face sacrificii uriașe pentru siluetă. Lista lungă de alimente la care este nevoită artista să renunțe
Data publicării:
Cristina Spătar a dezvălui cum se menține în formă, la vârsta de 51 de ani.

Chiar dacă arată excelent și pare a fi într-o perioadă extrem de bună din viața sa, Cristina Spătar nu este deloc mândră de silueta sa. Artista spune că a acumulat câteva kilograme în plus în ultima vreme, motiv pentru care a fost nevoită numaidecât să ia atitudine. Astfel, aceasta spune că a apelat la o serie de specialiști, care, în final, i-au făcut și mai multe recomandări pe care aceasta a început deja să le pună în practică. Astfel, cântăreața dezvăluie că este nevoită să renunțe la o listă largă de alimente și să se apuce de sport serios, lucru care s-a și întâmplat. 

„Mi-am făcut analize, m-am dus la nutriționist, trebuie să elimin lactoza, glutenul, deci din ce în ce mai puține lucruri. Mă duc la sală de trei ori pe săptămână, la masaj de celulită, nu de relaxare. Fac și cardio, trag de fiare, mi-am improvizat o sală și acasă, am bandă, greutăți, de toate am, acum doar voință să am.”, a declarat Cristina Spătar, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Cel mai mare regret a lui Silviu Mircescu: „A murit când eu aveam 19 ani, nu a apucat să mă vadă actor” / video

Cristina Spătar, poveste de dragoste ca în filme

Cristina Spătar trăiește de câțiva ani o relație fericită alături de Vicențiu Mocanu, care o răsfață și îi face acesteia cele mai scumpe cadouri. Mai mult, chiar dacă se spune că într-o relație femeia este cea mai romantică, în cazul celor doi, se pare că bărbatul este cel care îi face adesea artistei cele mai frumoase declarații de dragoste, lucru care pare că-i priește din plin. 

„Îi mulțumesc pentru tot ce face zi de zi pentru mine, îmi spune non stop te iubesc, el este cel care spune cel mai des, dar spun și eu. Albert este mai înalt decât mine, au crescut, s-au încălțat. Face fotbal, își dorește și sper să reușească.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Cătălin Bordea nu înțelege cum poate lucra Cuza cu Ramona Olaru, fosta sa iubită: „Dimineață la prima oră să o vezi pe aia..”

Cel mai mare regret al artistei

Când vine vorba de regrete, artista spune că și-ar fi dorit să investească mai mult în cariera sa și să accepte anumite proiecte importante, care au venit către ea de-a lungul timpului. Cu toate acestea, divorțul de fostul soț și tatăl copiilor săi au determinat-o să-și focuseze o mare parte din atenție vieții de familie, pentru a le oferi celor doi copii toată atenția de care aveau și au nevoie.

„Regret că nu am început de mai mult timp să cânt muzică populară și să fiu mai deschisă în fața oricărui proiect, viața mi-a pus în față mai multe proiecte, de-a lungul timpului, pe care le-am refuzat și îmi pare rău, sper să recuperez acum tot. Am lipsit de pe scenă, dar am fost singură cu cei doi copii și trebuia să mă ocup și de ei și atunci asta a fost. M-am împărțit, puțin acolo, puțin acolo. Investesc foarte mult în proiectele mele muzicale, cred că o să fac mult anul acesta.”, mai spune Cristina Spătar în cadrul emisiunii.

Citește și: Carmen Harra, noi previziuni despre Kate Middleton: „Ea are o cumpănă acum în viața ei”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel