Cu așa prieten... mai bine dușmani. Zodiile în care nu poți avea încredere
Data publicării:
Aceste semne zodiacale și-au câștigat renumele de prieteni periculoși. Mai exact, sunt genul de persoane de la care te poți aștepta la trădări. 

 

Termenul "frenemy" - o combinație între prieten și dușman care datează din anii 1950 - este atribuit jurnalisyului  Walter Winchell, născut în zodia Berbec, care l-a folosit pentru a descrie relația tensionată dintre Rusia și SUA.

În deceniile care au urmat, "frenemy" a fost folosit pentru a descrie dinamica dintre doi prieteni care lasă una sau ambele părți cu un sentiment neliniștitor de scârbă.

Pot să am încredere în această persoană? Zâmbetul lor amabil maschează un complot dubios? Vrea să se culce cu partenerul meu de viață și să-mi fure slujba? Există otravă în paharul camaraderiei? Și tu, Brutus?

Unele semne zodiacale sunt mai predispuse decât altele să opereze pe tărâmul și în rolurile de dușmani, în timp ce altele păstrează pacea și amabilitățile.

 

Peștii, la fel ca meduzele gigantice și urșii polari, tind să nu aibă inamici sau dușmani naturali, deoarece sunt mai mult autoindulgenți/codependenți decât răutăcioși/competitivi.

De asemenea, ei fac această aproximare cu ochii umezi a remușcării care îi face ușor de iertat. Pentru dovezi, nu căutați mai departe de Elizabeth Taylor din Pești care a fugit cu soțul celei mai bune prietene, Debbie Reynolds, iar Reynolds a primit-o înapoi într-un act de adevărat armistițiu al Berbecului. 

 

Aceste trei semne zodiacale sunt cele mai susceptibile de a se atrage și de a acționa ca un frenemy, potrivit nypost. 

LEU (23 iulie - 22 august)


Leii sunt în fruntea listei de frenemy ai zodiacului. Leii iubesc mult, simt profund, se angajează în competiție și ripostează cu aceeași intensitate.
 Leii sunt oxigenați de teatru și de manifestări grandioase de dragoste sau de furie. Pentru acest semn, mai presus de toate celelalte, o prietenie dramatică bate oricând una plictisitoare.

Conduși de inimă, au așteptări mari de la ceilalți și sunt predispuși să se agațe de răni, jigniri și resentimente. Aceeași inimă îi face să le fie greu să taie legăturile sau să exileze pe cineva. Slăbiți pentru lingușire și fraieri pentru un arc de răscumpărare, Leii țin companie celor pe care ar fi mai bine să-i excomunice.

O prietenie Leu contra Leu, gheară contra gheară - în care competiția este fundamentul, iar părul tăiat este o victimă - este o dinamică clasică de dușmănie.

Leului îi place să fie un om hype - atâta timp cât obiectul sprijinului lor nu îi depășește, iar un coleg leu este predispus să facă exact asta. Viabilitatea acestei perechi se bazează exclusiv pe sănătatea emoțională și pe umilința pisicilor în cauză.

 

Într-o situație Leu/Taur, avem un tip de prietenie loială, dar imobilă; niciunul dintre ei nu cedează teren și nici nu oferă scuze, ceea ce face ca această relație să fie un fel de impas între frenemici care vorbesc despre s-o ia razna.

Leul găsește în Vărsător un adversar și un frenemy foarte demn. Opuse zodiacal, există respect reciproc și zero compromisuri când vine vorba de acești doi. Vedem această dinamică la lucru în saga personală și profesională a regelui Leului, Slash, și a colegului său de trupă Axl Rose, triplu Vărsător.

Interesant este că singurul semn care obișnuiește să poarte un război frenemic împotriva greu de urât a Peștilor este Leul, deoarece  au standarde înalte, iar Peștii nu pot face față unei astfel de presiuni.

 

Vedem această dinamică a dezamăgirii în relația de dușmănie dintre Leul Jennifer Lopez și Peștele Eva Longoria. Când J.Lo s-a despărțit de fostul soț Marc Anthony, a presupus, în mod rezonabil, că Longoria îi va urma exemplul și va rupe și ea legăturile cu Anthony, poate fără să realizeze că a cere unui Pești să fie ranchiunos este ca și cum i-ai cere unui copil mic să își țină vezica sau unui câine să nu adulmece. Unele lucruri sfidează natura.

 

 

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanța este semnul care forjează parteneriate/relații, se scarpină pe spate, pupă copii și ține scorul. Guvernată de Venus, planeta menținerii aparențelor, Balanțele sunt mai predispuse decât alții să evite genul de conflicte care pun capăt prieteniilor sau genul de angajamente care le fortifică.

Exersați în arta diplomației și a primirii lor, Balanțele vor mânui farmecul, vor purta zâmbete și vor menține copacetic chiar și mai ales printre cei pe care îi disprețuiesc.

Pentru ei, nu este vorba despre ceea ce ai făcut, ci despre modul în care poți fi valorificat, utilizat și folosit pentru motive ascunse. Capricornul își asumă o strategie similară în relații, dar o fac cu mai puțină finețe și mai multă taxă de alamă.

Statistic, o Balanță are la fel de multe șanse să vorbească cu dușmanii dvs. și să se înțeleagă cu ei, ca și să participe la ziua de naștere a copilului dvs., să stea în casa dvs. de la lac sau să vă recomande o mărire de salariu. În mod corespunzător, Balanțele sunt niște politicieni, avocați, agenți dubli, vânzători de mașini second-hand și dușmani excelenți. Lăudatul Balanță Oscar Wilde dovedește poziția semnului său în parabola adesea citată: "Iartă-ți întotdeauna dușmanii; nimic nu-i enervează atât de mult".

 

 

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Semn fix de apă și născut cu o coadă care înțeapă și o gheară care prinde în capcană, Scorpionul este cel mai puternic semn de sub soare și dintre cele de pe roata zodiacală.

Partea de dedesubt a puterii scorpionului este teama necruțătoare că cineva (tușește, toată lumea) încearcă să i-o ia sau că trebuie să o ia de la alții pentru a se simți în siguranță.

Suspiciunea este un semn distinctiv al acestui semn, care poate păstra ranchiuna la fel de bine cum poate păstra contactul vizual și care crede că supraviețuirea vine din competiție. Scorpionii se așteaptă la loialitate absolută din partea oamenilor pe care îi iubesc, iar atunci când li se oferă ceva mai puțin, se simt răniți și urâți.

Trădarea pentru acești oameni poate fi la fel de simplă ca și minciuna sau la fel de subtilă ca și faptul că nu le ia apărarea. Scorpionii joacă pe termen lung atunci când vine vorba de răzbunare și sunt capabili să se prezinte cu o față prietenoasă în fața unui inamic pentru a-și pune în aplicare planul lor de pedeapsă și de a primi ceea ce merită.

 

Vedeți lista lungă de certuri și împăcări a lui Puff Daddy, inclusiv atunci când a făcut-o pe Wendy Williams să fie concediată. Pentru dovezi suplimentare, vezi lista și mai lungă a lui Drake, care a dat startul la lupte, a făcut pace și a dat drumul la disprețuri. Linie fină între prieten și dușman, amant și proces cu tipul ăsta.

Scorpionii trăiesc și iubesc după zicala: "Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape". Ca un fel de mișcare de semnătură, scrisă cu bold, Scorpionul te va înjunghia întotdeauna drept în față - și chiar atunci când te aștepți mai puțin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  leu  prieteni  scorpion  zodiac  Zodie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel