Cu ce afecțiune se confruntă Babasha. Artistul a împărtășit mai multe imagini din timpul tratamentelor / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Babasha cu confruntă cu grave probleme de sănătate de ceva timp. Abia acum a aflat că are o afecțiune cauzată de stres, oboseală acumulată și imunitatea scăzută. Artistul a publicat mai multe fotografii din timpul tratamentelor, fie din spital, fie în timpul ședințelor de acupunctură.

Babasha traversează o perioadă dificilă. În urmă cu câteva zile, artistul s-a trezit cu partea dreaptă a feței semiparalizată, ceea ce i-a provocat inclusiv dificultăți în vorbire. Pe măsură ce starea s-a agravat, a realizat că îi este greu să desfășoare activități simple, precum mâncatul și băutul apei. Deși se aștepta ca problema să fie cauzată de curent și să-i treacă în câteva zile, lucrurile nu au evoluat așa cum au sperat. Au trecut aproape două săptămâni de atunci, motiv pentru care artistul s-a decis să ia măsuri.

Te-ar putea interesa și: Babasha, probleme grave de sănătate. Artistul s-a trezit cu fața semiparalizată. În ce stare se află acum și de la ce a pornit totul / Foto

Cu ce afecțiune se confruntă Babasha. Artistul a împărtășit mai multe imagini din timpul tratamentelor

Cântărețul de manele a dezvăluit că are hemipareză, afecțiune cauzată de factori precum curentul, stresul, oboseala și imunitatea scăzută. Babaha a explicat că această problemă l-a împiedicat să vorbească și să cânte corect. Deși nu este o afecțiune gravă, artistul a mărturisit că afecțiunea l-a afectat și psihic. 

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, clipe de groază în miez de noapte după ce a fost înjurată de un livrator în fața fiicei sale: „Firma de pază vine instant dacă apăs butonul de alarmă”

„În ultima vreme am avut parte de o condiție medicală destul de nasoală. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu este nimic grav! Ba mai mult, mă simt foarte bine și în scurt timp mă voi face bine la loc! Vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul meu diferit din ultimele săptămâni, sper că înțelegeți de ce.

Pe partea dreaptă a feței, am o hemipareză, cauzată de frig (curent), stres, oboseală, imunitate scăzută. Lucru care m-a împiedicat să vorbesc corect, făcând să fie totul foarte dificil de pronunțat… mai ales de cântat. Nu este grav ceea ce am, dar cu siguranță este copleșitor și m-a lucrat la nivel psihic așa cum nu eram pregătit. Am văzut multe comentarii frumoase pentru care vă mulțumesc, dar totodată și multe urâte de care sunt dezamăgit în urma aparițiilor mele la evenimente”, a mărturisit Babasha, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

„În ciuda situației, am parte doar de oameni frumoși în jurul meu”

Cu toate acestea, el a subliniat că are oameni frumoși alături de el, inclusiv pe iubita sa, Malina, care l-au ajutat să depășească momentele dificile. Artistul a promis că se va face bine în curând și a anunțat că urmează să lanseze noi proiecte în viitorul apropiat.

„În ciuda situației, am parte doar de oameni frumoși în jurul meu. Fie că e vorba de Malina mea, colegi, familie etc., mi-au făcut supărarea mai ușoară. Vă iubesc! Aveți grijă de voi, de sănătatea voastră. Dumnezeu cu noi toți! Mă rog pentru sănătatea tuturor! Urmează multe lucruri frumoase din partea mea”, a mai spus Babasha, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de B A B A S H A (@babashaofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel