Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. Vedeta a dezvăluit ce au descoperit medicii: „Trebuie să schimbăm alimentația”
Data publicării:
Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat și ce sfaturi a primit din partea medicilor. 

Gabriela Cristea a povestit, pe rețelele sociale, că a descoperit că are tensiunea mare, în urma unui control. Mai mult decât atât, a fost nevoită să își pună un holter pentru a monitoriza ritmul inimii. Cu toate acestea, doctorii au mai liniștit-o atunci când i-au spus că a venit la timp și că se poate preveni o agravare a situației.

„M-a găsit cu tensiune 15 cu 11. 11 e mare, în condițiile în care eu aveam tensiunea spre mică. Mi-a zis chiar că ar trebui să îmi pun holter 24 de ore. Mi-am pus. Pare că am probleme cu tensiunea. 24 de ore trebuie să facem toate activitățile așa, trebuie să ne monitorizeze, pentru că nu e ce trebuie. Ideea este că mie mi-a zis că am ajuns exact când trebuie, când se poate preveni”, au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Ispita Diandra, acuzată că vinde haine de pe site-uri chinezești. Reacția ei la comentariile negative

„Gata cu gluma, trebuie să schimbăm alimentația”

De asemenea, Gabriela Cristea a precizat că trebuie să își schimbe alimentația și să mănânce mai multe fructe și legume. În plus, aceasta a menționat că trebuie să reducă cantitatea de carne pe care o consumă și că i s-a recomandat să introducă în dieta ei mai mult pește. 

„Gata cu gluma, trebuie să schimbăm alimentația. Trebuie să mănânc foarte mult verde. Mult spanac, rodii, verde în sensul de crud și cât mai neprocesat. În următoarea perioadă va trebui să mănânc cât mai dietetic. Cât mai multe salate, mai puțină carne, mai mult pește și mai multe fructe de genul banane, citrice”, a mai spus Gabriela Cristea, pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea a stârnit furia internauților, după ce a dezvăluit prețul ciocolatei Dubai. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru 450 de grame

Zilele trecute, vedeta a fost ținta criticilor în mediul online. Gabriela Cristea a anunțat că a început să prepare celebra ciocolată Dubai chiar în atelierul ei. Ea a postat, pe pagina sa de Facebook, un videoclip în care a făcut marele anunț și a dezvăluit că produsul este acum disponibil pe site-ul său. Aceasta a menționat că ciocolata este destul de scumpă, mai ales că ingredientele sunt unele de calitate care au un preț pe măsură. Astfel, 450 de grame costă 90,00 de lei.

Oamenii nu au stat pe gânduri și au luat cu asalt secțiunea de comentarii, considerând că prețul este foarte mare: „480 de grame...118 lei plus curier…cred că trăiți pe altă planetă”, „Arată foarte bine, dar mi se pare scumpă”, „Arată bine pentru cine își permite. Sunt scumpe, cu banii aceștia cumpăr un kilogram și jumătate de prăjituri”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii vedetei la videoclipul postat pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel