Cu ce probleme s-a confruntat Misha în vacanța din Maldive. Vedeta a apărut cu fața umflată
Data publicării:
Misha și-a șocat fanii, după ce s-a fotografiat cu fața umflată, în vacanța din Maldive. 

 Misha a plecat într-o binemeritată vacanță, în Maldive. Deși ar fi trebuit să se bucure de locul de vis, vedeta s-a confruntat cu câteva probleme. Mai exact, fosta soție a lui Connect-R s-a fotografiat cu fața umflată. Aceasta a explicat pe rețelele de socializare că a făcut o alergie sau o insolație puternică de la soare și s-a trezit cu fața umflată și roșie.

Misha, cu fața umflată în vacanța din Maldive

Vedeta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a încercat să-și ascundă cu filtre fața „desfigurată”. 

„Postare nouă despre cum poți rămâne desfigurată de la o insolație. Nu e de râs sincer, dar câteva zile am arătat horror. 

În poza asta am încercat toate filtrele posibile ca să nu se vadă cât de umflată eram la față. Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație/ alergie la soare.

M-am dat doar pe corp cu protecție, pe față efectiv am uitat. Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive. Așa că… dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta, ăsta e motivul”, a scris Misha pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me)

Connect-R, ADEVĂRUL despre relația cu Misha, mama copilului său

Connect-R și Misha au pus punct relației în urmă cu câțiva ani, însă cei doi au mai fost văzuți destul de des împreună, de atunci. Motivul e reprezentat de Maya, fiica lor, explică artistul, care dezvăluie faptul că el și fosta sa parteneră se întâlnesc destul de des pentru a face diverse activități cu cea mică. De asemenea, cântărețul spune că locul cel mai potrivit în care o poate scoate pe Maya este parcul, acesta având o însemnătate foarte mare pentru un copil.

"Ieșim cu fata în parc. Are doi părinți, mergem toți trei. Deseori, parcul de copii e una dintre cele mai mari școli ale sinelui. Dacă oprești un copil din alergat și-l întrebi ceva, e posibil să nu te bage în seamă… În parcuri nu există separatism ideologic sau rasial. Important să descoperim că ceva în noi a rămas copil întotdeauna, mă refer la acel observator din noi..", a declarat Connect-R, potrivit playtech.ro

Connect-R nu-și dorește ca fiica lui să îi semene

Chiar dacă mulți părinți își doresc cu ardoare ca cei mici să le calce pe urme și să le semene cât mai mult cu putință, Connect-R spune că, dimpotrivă, nu-și dorește ca Maya să urmeze calea tatălui său. În acest sens, artistul dă o temă de gândire tuturor părinților, pe care îi sfătuiește să se evalueze foarte bine pe ei înșiși, înainte de a-și dori acest lucru.

"Îi place să cânte, să danseze, ca orice copil. Sper să nu mi semene. E o întrebare foarte importantă pe care trebuie să și-o pună toți părinții. În felul ăsta se pot evalua și ei pe ei înșiși. Oare mi-aș dori ca copilul să-mi semene?

Trebuie să semene cu creatorul ei. Maica Sfântului Arsenie Bocca se ruga încă de când pruncul era în pântece, exact așa – Doamne, fă-l să semene cu tine, nici cu mine, nici cu tatăl lui.", a mai spus artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Misha  probleme  vacanță 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel