Cu ce rămâneți după retrogradarea lui Jupiter? Schimbări pentru Gemeni, Fecioară și Vărsător. Surprize pentru Săgetător, cheltuieli pentru Capricorn și Pești
Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la retrogradarea lui Jupiter. Ce evenimente vă poate aduce aceasta?

Jupiter și-a început tranzitul în Berbec, iar pe 28 iulie a retrogradat în acest semn, unde va sta până pe 28 octombrie când va retrograda în Pești. Poate că până acum nu vi s-a părut că acest tranzit a avut cine știe ce efecte, însă cu siguranță ați avut ceva idei, ați simțit că ați putea face anumite transformări, doar că parcă nu s-a ivit momentul potrivit pentru acestea. S-ar putea să aveți senzația că timpul are mai multă răbdare cu voi și nu doar atât, ci și că întâmpinați anumite situații care vă duc în direcția de a primi ce vă doriți, de a vă trezi de a o lua de la capăt. Dacă aveți nevoie de prospețime, de schimbare, de o nouă șansă, atunci ați întâlnit tranzitul perfect, vedeți în ce casă se petrece în previziunile de mai jos și s-ar putea să înceapă să vă iasă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cu Jupiter în casa a 11-a ați cunoscut oameni, ați mers la evenimente, ați fost expuși, dar ați și ajuns la anumite concluzii? E posibil să aveți revelații de la niște oameni pe care i-ați așezat pe un piedestal, cărora le-ați dat mai multă atenție decât era cazul. De ce ați investiți atât de mult în ceilalți? Ce anume vă lipsește? Încrederea, puterea interioară? Poate că cercul vostru imens de prieteni ar trebui să sufere niște schimbări, niște modificări, poate veți conștientiza că nu aveți nevoie de atâția, că mulți nici nu vă sunt la fel de aproape pe cât ați fi crezut și că s-ar putea să nu aveți timp pentru toți. În ceea ce privește planurile pe termen scurt, faceți voi un pas înainte dacă vă doriți să se întâmple, căci nu va veni nimic de la sine. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Jupiter a fost în casa a 8-a, e posibil să fi intrat în atenția voastră problemele de intimitate, discuții pe teme de sexualitate, chimie în cuplu și alte lucruri legate de partea intimă. Poate că unele dintre acestea se vor relua în cazul în care nu doriți să le băgați în seamă. Pe de altă parte, casa a a 8-a are mare legătură cu senzația că meritați mai mulți bani, dar vă e teamă să vă valorizați. S-ar putea ca ceva dinăuntrul vostru să vă oprească din a crede că meritați. Schimbați acel pattern financiar și înțelegeți unde ați fost mai zgârciți, lacomi, mai mult decât era cazul. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Vă priește și retrogradarea și mersul direct ale lui Jupiter, dar nu rămâneți cu nimic concret. Poate că trebuie să deveniți mai selectivi. Este în regulă să faceți ceea ce vă face plăcere, însă cu ce rămâneți după ce se duce plăcerea? Ce anume aduce valoare în viața voastră? Ce anume folosește, cu ce pot construi în viitor? Cu ce am rămas? Doar că am vrut să mă aventurez. Trebuie să facem curățenie și în cercul de prieteni, căci s-ar putea să aveți suprize acolo. Trebuie să faceți diferența între prieteni, amici și cunoștințe. În afară de asta, vă veți bucura în continuare de: aventuri, iubire, romantism.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 

Data: 23 aug 2022, 16:53
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: daniela simulescu  horoscop  Jupiter  zodii 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale,...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...