Cu ce se ocupă Cabral, după ce s-a retras din televiziune: „Este greu de pensionat. Revine cu vești”
Data publicării:
Andreea Ibacka a vorbit despre posibila întoarcere în televiziune a lui Cabral. 

Sunt deja câteva luni de zile de când Cabral a anunțat faptul că se retrage din televiziune. Îndrăgitul prezentator TV a luat această decizie neașteptată după ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a filmat pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Chiar dacă trebuia să se întoarcă la cârma emisiunii „Ce spun românii”, de pe Pro TV, acesta avea să anunțe atunci faptul că a „obosit”, motiv pentru care o perioadă vrea să se retragă din lumina reflectoarelor și să se bucure doar de familia sa. Acum, Andreea Ibacka, soția sa, spune cu ce se ocupă bărbatul, după ce a luat această decizie. 

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut.

Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a declarat Andreea Ibacka pentru ego.ro.

Te poate interesa și: Adela Popescu, anunț neașteptat despre revenirea la „Vorbește lumea”. Ce se va întâmpla cu emisiunea de pe Pro TV

 

„Cabral este greu de pensionat”

În final, Andreea Ibacka spune că soțul ei este foarte „greu de pensionat”, dând de înțeles astfel că bărbatul ar avea deja în plan un nou proiect TV. Totuși, actrița nu a dorit să ofere mai multe detalii, pentru a nu-i strica surpriza prezentatorului.

„M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum.

Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%.

Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropos de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește”, a declarat Andreea Ibacka.

Citește și: Andreea Ibacka, suspectă de cancer la sân: „Înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu”

 

Cum își anunța Cabral retragerea

În luna noiembrie, Cabral posta pe blogul său personal un anunț neașteptat pentru toți cei care-l urmăresc cu drag.  Acesta le explica fanilor motivul pentru care își dorește să ia o pauză de la televiziune. 

„În viața reală fiecare se chinuie cu proprii șlapi, are propriile zbateri, cară proprii saci de cartofi. Ei, fix de cartofii ăștia zic acum. Eu… o să-i las puțin pe-ai mei pe trepte, aici. Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef.

Dar am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii.”, a scris Cabral, pe blogul său personal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Ibacka  carbral  retragere  televiziune 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel