Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai
Data publicării:
Mario Fresh a plecat într-o vacanță, după despărțirea de Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Tânărul nu este singur, ci se distrează alături de mai multe persoane dragi.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit, după opt ani de relație. Deși au existat mai multe separări și împăcări în trecut, de data aceasta ruptura pare să fie definitivă.

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, formau unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au avut o relație de opt ani, începută când erau doar niște adolescenți. Pe parcursul anilor, cei doi au mai avut câteva separări, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste și să își continue frumoasa poveste de dragoste. De data aceasta, se pare că lucrurile s-au schimbat și nu ar mai exista o cale spre împăcare.

Acum, după perioada grea prin care a trecut, artistul a hotărât să plece în vacanță, în Dubai, și nu de unul singur. Mario Fresh a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram, într-una dintre ele fiind alături de sora și părinții lui.

Te-ar putea interesa și: Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

„A fost o decizie dificilă”

Zilele trecute, după ce au apărut mai multe zvonuri în mediul online conform cărora Mario Fresh și Alexia Eram s-ar fi despărțit, artistul și-a întristat fanii și a confirmat separarea. 

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a transmis Mario Fresh, pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Ce a apărut pe pagina de Intagram a Alexiei Eram, după ce Mario Fresh a anunțat despărțirea: „M-am blocat și nu știam cum să mai continui”

„Acum a venit momentul”

Cei doi merg mai departe și își văd de viața și cariera lor, dovadă fiind faptul că Alexia Eram tocmai ce are parte de una dintre cele mai mari reușite pe plan profesional. Fiica Andreei Esca și-a deschis propria afacere, un site online de haine. 

„Aștept momentul acesta de când am pus pe hârtie primele idei pentru acest brand, de când am tipărit pe o foaie albă câteva modele de hanorace și am schițat primele variante de logo, de când am ales dintre sute de materiale, pe acelea pe care mi-ar plăcea mie să le port.

Acum a venit ‘momentul’ și sunt extraordinar de fericită că, după mai bine de un an de muncă, după multe întârzieri și greșeli, după perioade în care m-am blocat și nu știam cum să mai continui, după multe momente în care nu credeam că mai pot duce totul pana la capăt, am reușit!

Am ajuns, în sfârșit, să creez un brand pe sufletul meu, pe care să îl împărtășesc cu voi! Acum, tot ce pot să-mi mai doresc, este să vă placă și vouă! Cu drag și recunoștință, Alexia MARGOT”, a scris Alexia Eram, pe pagina sa de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete

Jupiter Retrograd 2024: Care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter retrograd a început pe 9 octombrie și se...



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video




pixel