Culiță Sterp a răbufnit, după ce a fost criticat că nu a participat la cununia civilă a fratelui său, Iancu Sterp: „M-a sunat după ce a pus-o. Să știți și voi, că tot comentați aiurea”
Data publicării:
Culiță Sterp nu s-a putut abține și a răbufnit, după ce a fost criticat că nu a mers la cununia civilă a lui Iancu Sterp. Artistul a spus adevăratul motiv pentru care nu a participat, dar și ce i-a spus fratelui său când l-a invitat.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. S-au logodit în toamna anului trecut, iar duminică, 20 octombrie, au făcut cununia civilă. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă și au devenit, oficial, soț și soție în acte. Fericitul eveniment a avut loc într-un cadru restrâns, în Hunedoara. Pentru a nu se aglomera cu toate, cei doi proaspăt însurăței și-au dorit ca nunta să nu fie în aceeași zi, motiv pentru care au planificat-o la distanță de o săptămână, mai exact pe 27 octombrie.

Te-ar putea interesa și: Cu ce afecțiune se confruntă Babasha. Artistul a împărtășit mai multe imagini din timpul tratamentelor / Video

Culiță Sterp a răbufnit, după ce a fost criticat că nu a participat la cununia civilă a fratelui său, Iancu Sterp: „M-a sunat după ce a pus-o”

La marele eveniment, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au fost înconjurați de familie, prieteni și nași. Cu toate acestea, internauții au observat că de la cununia civilă a lipsit tocmai fratele mirelui, Culiță Sterp și iubita acestuia. Absența a fost, însă, motivată. Artistul a clarificat pe pagina sa de Instagram faptul că avea deja o nuntă programată în Italia, unde a cântat. Culiță Sterp a dezvăluit că Iancu l-a sunat în urmă cu jumătate de an pentru a-l invita la cununie, dar avea deja nunta programată. 

Te-ar putea interesa și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dezvăluiri despre căsnicie. Cum se înțelege cântărețul cu socrul său, Pavel Stratan

„În legătură cu cununia lui Iancu și a Denisei, am văzut câteva comentarii aiurea pe aici. De ce nu am putut eu să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia cam de vreo lună, maxim două. Eu aveam nuntă luată în Italia de 5-6 luni. Și e foarte simplu, a trebuit să vin la nunta asta, sunt aici în Italia. Nu aveam cum și dacă voiam să fiu prezent pentru că așa a fost să fie.

M-a sunat după ce a pus cununia și mi-a spus că o pună într-o duminică, înainte de nuntă. M-a întrebat dacă am liber și i-am spus că nu, iar el a zis că nu e problemă. Oricum, au făcut doar în familia”, a spus Culiță Sterp, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, clipe de groază în miez de noapte după ce a fost înjurată de un livrator în fața fiicei sale: „Firma de pază vine instant dacă apăs butonul de alarmă”

„Mergem la nuntă și ne simțim bine acolo”

Chiar dacă nu a putut fi prezent la cununia civilă, artistul a mărturisit familia a înțeles situația și că va fi prezent la nunta programată pentru săptămâna viitoare.

„Mergem la nuntă și ne simțim bine acolo. Acolo e important. Cununia religioasă în fața lui Dumnezeu va avea loc pe 27 octombrie, unde o să fiu și eu, ca să știți și voi, că tot comentați aiurea. Sunt în Italia, la nuntă. Am venit să onorez contractul ăsta, că nu aveam cum să lipsesc de aici. Sunt contracte luate, nunți, avansuri date. Nu e așa ușor. Le urez din suflet «Casă de piatră, toate cele bune și mulți copii frumoși să le dea Dumnezeu!»”, a mai precizat Culiță Sterp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel