Culiță Sterp, în doliu. „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-a construit o casă nouă, a murit: "O să ne lipsească Ion al nostru"/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Familia Sterp este în doliu după ce Ion, bărbatul pe care l-au ajutat să își construiască o casă, a decedat în această seară.

 „Ion Șmecherul” era un bărbat foarte iubit de fani, care apărea des în vlog-urile lui Iancu Sterp. Familia Sterp l-au ajutat pe acesta, în urmă cu un an, să își construiască o casă. Și fanii au pus cot la cot și l-au ajutat pe bărbat să aibă un acoperiș deasupra capului.

Ion era cunoscut pentru starea de bine pe care o transmitea celor din jurul lor. Filmulețele cu bărbatul au devenit virale pe rețelele de socializare și mulți îl apreciau pe acesta pentru simplitatea lui.

În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp a făcut trisutul anunț pe pagina sa de instagram, unde a postat și o fotografie din perioada în care lucrau la noua casă.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru ”, a scris Culiță Sterp, în descrierea fotografiei.

 

Bărbatul a murit din cauza alcoolului

 

Culiță Sterp a dezvăluit și cauza care a dus la decesul bărbatului. Potrivit artistului, Ion s-a stins din viață după ce a intrat în comă alcoolică, iar organismul său a cedat.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! ”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

@ionsmecheru14 #ionsmecherul ♬ sunet original - Ion smecheru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Culiță Sterp  deces  doliu  ion 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel