Culorile pe care trebuie să le porți, pentru a atrage norocul ca un magnet. Sfatul astrologilor
Data publicării:
Când vine vorba de astrologie, unele semne zodiacale au norocul de partea lor. Dar dacă nu sunteți unul dintre acești oameni norocoși, nu vă temeți. Există o mulțime de instrumente pe care le puteți folosi pentru a vă întoarce norocul, iar una dintre cele mai simple modalități de a face acest lucru este prin intermediul culorilor pe care le purtați și cu care vă înconjurați. 

Cele mai bune culori pentru a atrage norocul financiar: Verde și auriu

Dacă sperați să atrageți bogăția și banii în viața dumneavoastră, luați în considerare posibilitatea de a vă îmbrăca în verde sau auriu sau de a vă picta pereții biroului în aceste culori.Verdele a fost mult timp legat de bani, noroc și succes. De asemenea, a fost legat de echilibru, pace și vindecare. Între timp, aurul simbolizează regalitatea, energia, puterea și succesul. Ambele culori vă pot ajuta să vă creați noi oportunități și să manifestați noi fluxuri de venit.

Un mod subtil de a aduce aceste energii în casa ta este să achiziționezi o plantă de bani. În Feng Shui, unele plante sunt considerate de bun augur și vă pot afecta pozitiv sănătatea financiară. Și puteți încerca să aruncați câteva monede la baza ghiveciului pentru un impuls suplimentar.

Cele mai bune culori pentru a atrage norocul în dragoste: Roșu și roz

Dacă așteptați să fiți luat pe sus, există câteva culori care vă pot ajuta.

Cele mai bune culori pentru a atrage dragostea și romantismul în viața ta sunt rozul și roșul. Roșul este culoarea pasiunii, a curajului, a energiei și a căldurii. Roz are o vibrație mai moale și mai jucăușă.

Dacă ai nevoie de un impuls de încredere pentru a te pune în valoare, roșul este culoarea potrivită pentru tine. Iar dacă vrei să-ți îmbrățișezi latura amuzantă și cochetă, rozul este perfect.

Cel mai simplu mod de a încorpora aceste culori în viața ta sentimentală este prin îmbrăcăminte. Dar dacă ești în căutarea unei abordări mai subtile, încearcă să-ți pictezi unghiile cu o nuanță de roz aprins sau roșu intens. De asemenea, ai putea opta pentru bijuterii roz sau roșii.

Cele mai bune culori pentru a atrage norocul în prietenie: Galben și portocaliu

Să-ți faci prieteni la vârsta adultă este greu, dar dacă vrei să te implici într-un curs de olărit sau să te duci la noul studio de yoga din oraș, ar fi bine să porți o ținută galbenă sau portocalie.
Cele mai luminoase două culori simbolizează căldura, creativitatea, deschiderea, libertatea și expresia. Să porți galben permite cuvintelor tale să curgă mai ușor și îți conferă un comportament luminos, în timp ce portocaliul adaugă atenție și bunătate aurii tale. Împreună, aceste două culori vă vor face să vă simțiți ca o rază de soare oriunde ați merge.

Cele mai bune culori pentru a atrage încrederea și norocul: Roșu și violet

Mergeți la un interviu de angajare? Țineți un discurs? Cele mai bune culori pentru a vă spori încrederea sunt roșul și movul.

Roșul reprezintă puterea, pasiunea și căldura. Nu numai că purtarea de roșu vă ajută să vă simțiți mai sigură pe voi, dar transmite încrederea dvs. și celorlalți.

Violetul reprezintă regalitatea, puterea, stima de sine, prestanța și înțelepciunea. Violetul este alegerea potrivită pentru oricine caută să își comunice autoritatea într-un mod mai subtil.

Și pentru că aceste culori sunt menite să facă o declarație îndrăzneață, sunt alegeri excelente pentru a vă picta casa. Fie că rămâi cu un singur perete de accent sau te decizi să vopsești întreaga cameră, adăugarea unui strop de roșu și violet va servi ca un memento inspirat că ești grozavă, potrivit bestlife.com


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   culoare  noroc 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel