Cum a afectat-o pe Theo Rose perioada despăriții de Alex Leonte: „M-au durut lucruri atunci. Despărțirea a fost benefică pentru amândoi”
Data publicării:
Theo Rose a vorbit despre despărțirea de Alex Leonte și de cum publicul a perceput-o pe ea în acea perioadă.

Theo Rose a fost invitată în cadrul podcastului „Te ascult”, cu Ilinca Vandici, acolo unde a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă pe care o traversează de când a devenit mamă, însă a dezvăluit și mai multe detalii dintr-unul dintre cele mei grele momente din viața sa. Artista și Alex Leonte au decis să pună capăt poveștii lor de iubire anul trecut, în 2022. La scurt timp însă, aceasta a fost surprinsă la brațul lui Anghel Damian, extrem de multe voci speculând pe atunci faptul că Theo Rose ar fi fost infidelă în fosta relație. Aceste zvonuri au durut-o extrem de mult pe artista care a fost întotdeauna autentică și naturală cu fanii săi.

„Cu Anghel a plecat totul de la admirație, după care m-a tras curentul. A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug de situația asta, pentru că e straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta, din frica de a nu ți distorsiona imaginea. Dar nu a fost așa, nu mi-a venit să cred că merit asta. Chiar și fosta relație, a fost un lucru foarte frumos care mi s-a întâmplat. Noi nu am avut niciun fel de problemă, suntem ok în continuare, despărțirea a fost benefică pentru amândoi. Și el e fericit, și eu sunt fericită și bine, care-i treaba?”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului „Te ascult” cu Ilinca Vandici.

Citește și: Anghel Damian a asistat la nașterea lui Sasha: „M-­a ținut de mână tot timpul”. Ce părere are Theo Rose despre alăptatul în public

„M-am simțit neîndreptățită, s-au scris neadevăruri”

Chiar dacă pe vremea aceea s-au scris extrem de multe lucruri care au avut un impact destul de dur asupra artistei, Theo Rose spune că s-a simțit mereu bine pentru că are dovada faptului că lucrurile s-au desfășurat cât se poate de curat. Mai mult, vedeta spune că Anghel a fost persoana care a moderat-o în acea perioadă și care a făcut-o să nu ia decizii pripite. 

„Am reuști să despart lucrurile și mi-am dat seama că fiecare om poate crede ce vrea. Pe lângă asta, mi-am dat seama că sunt datoare cu explicații doar mie. Cu cât încerc să explic mai mult, cu atât intru într-un joc. M-am simțit neîndreptățită, s-au scris neadevăruri, iar eu sunt genul care luptă pentru adevăr, știu că nu am făcut nimic extraordinar. Nu s-au mai despărțit oameni? Eu am dovada faptului că lucrurile s-au întâmplat așa cum trebuie și poate că dacă n-ar fi fost Anghel m-aș fi avântat într-o dispută. E un joc pe care nu ai cum să-l câștigi. Lucrurile trec de la sine.”, a continuat artista.

VEZI și: Cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian: „Îl urmăream cu multă atenție, dar nu mă gândeam la nimic atunci”

Ce a durut-o cel mai mult în acea perioadă

Nu zvonurile au durut-o însă cel mai mult, ci valul de hate pe care artista a fost nevoită să-l înfrunte în acea perioadă. Extrem de mulți oameni care îi fuseseră fani până în acel moment au pus-o la zid pentru alegerea de a-l părăsi pe Alex Leonte, fără să țină însă cont și de replica acesteia.

„Dacă ajungi să fii ok cu tine, oamenii care vor să fie acolo, vor fi. Am reușit să trec peste toate reacțiile care spuneau că eu nu sunt așa cum sunt. M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că nu aș fi corectă într-un aspect atât de important al vieții mele. Faptul că eu le-am dat acces la cine sunt cu adevărat și unii dintre ei s-au îndoit de faptul că eu am acționat diferit față de cum eu mă arăt a fi. M-au durut lucruri atunci.”, mai spune Theo Rose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex leonte  anghel damian  relatie  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”




pixel