Cum a aflat Tudor Constantin că tatăl lui a murit: „M-au anunțat alții. Vlad, fratele meu vitreg, a omis!”
Data actualizării:
Data publicării:
Moartea marelui actor, Costel Constantin, a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe Tudor, unul dintre cei doi băieți ai săi. În loc să primească această veste tristă de la fratele lui vitreg, cea care l-a înștiințat că tatăl său s-a stins a fost o fostă colegă.

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anul acesta, în data de 22 mai. Vestea i-a șocat pe rudele și apropiații actorului, mai ales ca nimeni nu știa că el ar fi avut probleme grave de sănătate. Printre apropiații, care nu se așteptau să se întâmple o asemenea tragedie, se numără și unul dintre fiii săi, Tudor Constantin.

Cum a aflat Tudor Constantin că tatăl lui a făcut infarct și a murit

Invitat în cadrul podcastului lui Adrian Artene, Tudor Constantin a explicat cum a fost anunțat că tatăl său a trecut în neființă și a dat din casă despre relația pe care o are cu Vlad, fratele lui vitreg. Conform spuselor lui Tudor, Vlad nu a binevoit să-i spună despre decesul tatălui său, chiar dacă este cadru medical. Cea care i-a dat această veste tristă a fost o fostă colegă.

„M-au anunțat alții, m-a anunțat o fostă colegă. Vlad nu m-a anunțat, probabil că a omis.”, a povestit Tudor Constantin, în cadrul podcastului menționat anterior.

După cum precizam anterior, Vlad este medic la Spitalul Pantelimon, lucru care a fost un privilegiu pentru marele actor. Fiul său, înainte de a muri, l-a monitorizat și s-a ocupat de problemele de sănătate cu care se confrunta Costel Constantin.

„Sunt convins că Vlad a avut foarte mare grijă de el. Recunosc că acum, la rece, regret că nu m-a sunat măcar cu câteva ore înainte. Totuși trebuia să-și dea seama că tatăl nostru nu se simte așa de bine sau imediat după ce a murit trebuia să mă sune. Din nefericire nu s-a întâmplat și asta e.”, a continuat Tudor Constantin.

Te-ar putea interesa și: Tudor Constantin, confesiuni despre tatăl său. De ce nu a vrut fiul lui Costel Constantin să ducă numele mai departe în lumea teatrului

Costel Constantin a murit împăcat

În podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, singurul fiu de sânge al marelui actor a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, cum au fost ultimele momente din viața lui Costel Constantin și cum acesta a reușit să își găsească liniștea înainte de a trece în neființă.

„Eu cred că s-a stins împăcat. Era un tip extraordinar, foarte puternic și un actor nemaipomenit.”, a declarat, vizibil emoționat, Tudor Constantin.

Însă acum, cel mai mare regret al lui Tudor Constantin este că nu a avut ocazia să fie alături de tatăl său în ultimele momente din viață. Acesta și-ar fi dorit să îi vorbească pentru ultima oară și să-i mulțumească că, datorită lui, a ajuns omul de succes de astăzi, chiar dacă nu i-a urmat meseria.

Te-ar putea interesa și: Doliu în teatrul românesc! A murit marele actor Costel Constantin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani




pixel