Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte emisiunea Asia Express: „Chiar am vrut să particip, dar nu știam cu cine să fac echipă”
Data publicării:
Gina Pistol și-a dorit să participe la Asia Express din poziția de concurent, dar nu știa cu cine să facă echipă. Cum a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii?

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgiste prezentatoare Tv. Chiar dacă în prezent se ocupă doar de creșterea fiicei sale, Josephine, aceasta așteaptă cu nerăbdare să revină pe platourile de filmare. Inițiam prezentă în emisiunea Chefi la Cuțite, Gina Pistol a ajuns să prezinte și Asia Express, despre care a spus mereu că este o experiență unică.

 
Gina Pistol și-ar fi dorit tare mult să participe ca concurent în emisiunea Asia Express, dar spune că nu ar fi știut ce partener să își aleagă. 


”Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să particip, dar mă frământa o întrebare: "Cu cine fac eu echipă?”, a povestit Gina Pistol în episodul 17 din Asia mai târziu. 


Vedeta spune că partenerul este pionul cel mai important în această competiție. El trebuie să te completeze și să fie la fel de motivat ca tine. În plus, Gina Pistol a mărturisit că este foarte pasionată în tot ceea ce face și partenerul ei ar fi trebuit să țină pasul cu ea. 


"Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața..... Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert”, a adăugat Gina Pistol.


Gina Pistol a făcut și câteva mărturisiri din spatele scenei, aceasta a spus că se trezea mereu la ora 3 sau 4 dimineața pentru a putea fi gata înaintea concurențiulor. Vedeta spune că oamenii văd din fața televizorului foarte ușoară munca prezentatoarei, dar este de fapt foarte grea. 


”Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 - 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!", a spus Gina Pistol

 

Citește și: Mihai Bendeac și Denise Rifai, planuri de nuntă. Ce anunț a făcut celebrul actor: „Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios”


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: asia express  gina pistol  prezentatoarea  vedete 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel