Cum a ajuns Mihaela Rădulescu să lucreze ca șofer de taxi: „Era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea”
Data actualizării:
Data publicării:
Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist în primii ani de facultate. Iată motivul pentru care vedeta a fost nevoită să câștige banii astfel. 

Astăzi, la 52 de ani, Mihaela Rădulescu trăiește o viață de vis. Locuiește la Monacco, are un iubit care a apărut în Cartea Recorsurilor, prezintă o emisiune de succes și are în cont o sumă cu multe zerouri. Toate acestea erau un vis și pentru Mihaela Rădulescu la vârsta de 20 de ani. Pe atunci, vedeta muncea din greu pentru a se întreține și era dispusă să mute munții din loc pentru a-și construi un viitor de succes.


În jurul vârstei de 20 de ani, Mihaela Rădulescu a schimbat mai multe joburi, locuințe și chiar și facultăți. Pe atunci, vedeta își căuta un rost și nu se speria de munca grea.


„Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc. Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și… l-am găsit bine, cred. Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru revista VIVA.


Cum a ajuns să aibă succes în televiziune


Cariera Mihaelei Rădulescu în televiziune a început la Tele7ABC. Vedeta își amintește cu nostalgie cum a ajuns să fie prezentatoarea unei emisiuni importante, din întâmplare. 


„Sunt o poveste bună despre self-made, despre muncă grea și prost plătită, făcută doar ca să mai urc o treaptă… și încă una. M-am dus să vând o producție TV și m-am trezit că vor producția, dar și pe mine ca prezentator. Am dat o probă pe loc, nu știam nimic despre vorbitul la microfon, dar am luat proba și… de aici s-a întâmplat tot ce a urmat. Muncesc ca un cal de tracțiune în orice proiect, de când mă știu, și cred că asta a fost mereu eticheta mea profesională. Te puteai baza pe mine, la orice oră și în orice context, pentru că nu știam altceva decât munca. Toți prietenii mei mergeau seara în cluburi, plecau în weekenduri… Eu, nu. Pe mine mă găseai ziua și de multe ori noaptea, la studio”, a mai povestit vedeta pentru sursa citată. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: emisiune  Mihaela Radulescu  monden  taxi  taximetrist  vedetă 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel