Cum a cucerit-o Cristian Chivu pe soția sa, Adelina: „Nu îi dădeam nicio șansă”
Data actualizării:
Data publicării:
Invitată la podcastul „Fain & Simplu”, Adelina Chivu, soția celebrului Cristian Chivu, a vorbit despre începuturile relației cu fotbalistul, dar și despre cum este acesta în rolul de tată.

Adelina și Cristian Chivu au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008 și au două fiice: Natalia și Anastasia. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, soția antrenorului de fotbal a povestit cum a început relația dintre cei doi. Deși la început nu voia să aibă de-a face cu el, considerând că va fi doar un alt nume bifat pe o listă, lucrurile s-au schimbat între timp. Cristian Chivu nu a renunțat, astfel că a reușit de abia după șase luni să se întâlnească cu Adelina, iar acea zi le-a schimbat viața definitiv amândurora. În ciuda faptului că nu a dat nicio șansă relației, tânăra și-a dat seama, încă de la prima întâlnire, că viața i se va schimba complet, mai ales când a văzut în ochii bărbatului o bunătate pe care nu o mai întâlnise până atunci.

„Nu îi dădeam nicio șansă”

„M-a cerut în căsătorie după trei luni după ce am început să ieșim împreună. A durat foarte mult timp până eu am acceptat să ne vedem, vreo șase luni mai exact. Îmi scria un prieten comun și eu nu am vrut să ne vedem și nici să vorbesc. Nu îi dădeam nicio șansă, nici nu mi-ar fi plăcut să fiu un nume de pe o listă. Nu vedeam care e rostul, eu nu am ajuns prezentatoare de știri cu ajutorul nimănui. Mi se părea că mi se face doar o nedreptate pe viitor. Asta era calea pe care am vrut să o urmez, nu o relație cu o celebritate care să mă propulseze. Eram într-o cămășuță, pantaloni de trening și în șlapi, m-am dus chitită să îi spun că nu se poate, îmi face un rău și nu are rost. Mi-am dat seama de când m-am așezat că am încurcat-o. Așa o bunătate în ochi eu nu am văzut la nimeni. Nu mă așteptam să fie un deznodământ pozitiv din toată asta”, a declarat Adelina Chivu, la podcastul lui Mihai Morar.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu a răbufnit! Designerul a răspuns acuzațiilor fostei sale soții, Iulia Albu: „A fost o nuntă făcută exclusiv pe banii mei”

„Sunt sigură că am greșit de foarte multe ori”

În prezent, cei doi au o căsnicie de invidiat și o familie împlinită. Adelina Chivu a mărturisit că cele două fiice sunt la vârsta la care își doresc să cunoască băieți, iar acest lucru nu i-a plăcut deloc soțului său, fiind o fire foarte protectoare, mai ales cu ele. De asemenea, Adelina a vorbit și despre felul în care le-a crescut pe cele două fete, astfel încât acum, în perioada adolescenței, acestea au încredere să îi spună orice lucru mamei lor și au devenit cele mai bune prietene. Soția antrenorului de fotbal a precizat că și el a fost foarte implicat în creșterea și educația lor.

„Fetele au ajuns la vârsta la care vor să cunoască un băiat, iar Cristi nu accepta această idee. Oricât de târziu s-ar fi întâmplat, tot ar fi fost prea devreme pentru el. Am avut un pic de stres, dar a făcut față cu brio, sunt foarte mândră de el. De când erau fetele foarte mici și au început să poată vorbi, până în ziua de azi, eu nu mi-am schimbat tonul și discursul. Eu mă certam cu ele la trei ani și mă supăram pe ele. Nu știu dacă e bine, zic ce am făcut eu. Sunt sigură că am greșit de foarte multe ori, am avut foarte multe de învățat. Acum suntem cele mai bune prietene. Cristi a fost foarte implicat atât cât i-a permis timpul. Încrederea vine din implicare”, a adăugat Adelina Chivu, la podcastul „Fain & Simplu”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel