Cum a cucerit Ramona Bădescu Italia: „Mi-am construit viața pas după pas”
Data publicării:
Ramona Bădescu a vorbit despre începuturile carierei sale în Italia, dar și despre felul în care a reușit să evolueze și să ajungă o adevărată celebritate atât în țară, cât și peste hotare.

Invitată la emisiunea „Super Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Bădescu a povestit despre începuturile sale în Italia, unde a ajuns în urmă cu 34 de ani, în cadrul unui spectacol organizat de Agenția Română de Impresariat Artistic, menit să promoveze tradițiile și valorile românești în străinătate. Deși nu cunoștea pe nimeni în Italia și nu vorbea limba, și-a construit cariera pas cu pas, ghidată de învățămintele tatălui ei. După ce a învățat rapid limba italiană, a debutat la o mică televiziune locală din Sulmona, unde a prezentat știri și emisiuni. Ulterior, cariera ei a luat avânt după ce a fost remarcată de un agent important din Roma, care a introdus-o într-o emisiune populară, în care apărea seară de seară. Printre modelele care i-au influențat parcursul artistic se numără actrițele de renume internațional Sofia Loren și Claudia Cardinale.

„Eram vedeta televiziunii”

„De 34 de ani sunt în Roma. Am avut ocazia, cu Agenția Română de Impresariat Artistic s-a creat un spectacol pentru a merge în străinătate și a prezenta tradițiile și valorile din România. Am rămas acolo, nu știam pe nimeni. Mi-am construit viața pas după pas, pe baza învățăturii tatălui meu, să spun „Da” a treia oară. Acest spectacol a fost primul meu job, cântam, prezentam. Nu știam limba, dar am învățat-o repede, într-o lună. Prima dată în televiziunea din Italia am intrat la Sulmona, o televiziune foarte mică, într-un oraș foarte mic, unde prezentam știrile, un spectacol, făceam totul. Eram vedeta televiziunii.

Am luat un agent important la Roma care m-a dus la o emisiune foarte văzută, în fiecare seară. Acolo am debutat și el m-a considerat foarte frumoasă româncă și am continuat să apar de multe ori, în fiecare seară. Erau mulți artiști pe care îi punea împreună. Mi-a plăcut foarte mult de Sopfia Loren, de Claudia Cardinale. Pentru mine, ele au reprezentat modelul meu în viață, de actorie, de a mă comporta”, a declarat Ramona Bădescu, la emisiunea „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

Te-ar putea interesa și: Mihai Găinușă critică dur ineficiența Statului în educația copiilor: „Banii se duc pe toate bordurile și panseluțele”

Ramona Bădescu este o actriță, cântăreață, model și prezentatoare de televiziune română, cu o carieră de succes atât în România, cât și în Italia. Născută pe 29 noiembrie 1968 în Craiova, ea a devenit cunoscută în România în anii '90, dar a câștigat o popularitate semnificativă și în Italia, unde s-a stabilit ulterior.

Ea a jucat în mai multe filme și piese de teatru, fiind activă în special în Italia. A avut roluri în producții de televiziune și cinematografie italiană, dar a fost implicată și în industria filmului românesc. În anii '90, Ramona Bădescu a lansat câteva albume muzicale, fiind activă în industria muzicală. Cântăreața a abordat diferite stiluri muzicale, inclusiv muzica ușoară. Pe lângă activitatea artistică, Ramona Bădescu a avut și un rol politic. În perioada 2008-2015, a fost consilier personal pentru relațiile cu comunitatea românească din Roma, în cadrul Primăriei din capitala Italiei.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel