Cum a cunoscut-o Cristi Brancu pe soția sa, Oana Turcu. Dezvăluirea făcută după 16 ani de la căsătorie: „Anamaria Prodan era pila”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristi Brancu și Oana Turcu, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă de la noi din țară, au dezvăluit cum s-au cunoscut, în urmă cu 16 ani. 

Cristi Brancu și Oana Turcu formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă de la noi din țară. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 16 ani și au împreună un băiețel minunat, pe nume Tudor. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi.

Cum a cunoscut-o Cristi Brancu pe Oana Turcu. Dezvăluirea făcută de cei doi, după 16 ani de la căsătorie

Într-un interviu recent, Cristi Brancu și Oana Turcu au vorbit despre prima lor întâlnire, care a avut loc chiar în anul în care s-au căsătorit. Cei doi s-au cunoscut într-o emisiune TV, în  direct, iar de atunci sunt de nedespărțit. Oana Turcu a ajuns în emisiunea soțului ei printr-o „pilă”, așa cum a mărturisit chiar ea. Cristi Brancu a dezvăluit că pila era, de fapt, Anamaria Prodan.

„Ne-am cunoscut în emisiunea lui Cristi. Am fost invitată, de fapt m-am invitat cu pile și relații”, a mărturisit Oana Turcu pentru Ego.

„Anamaria Prodan era pila!”, a dezvăluit Cristi Brancu.

Te-ar putea interesa și: Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

„Am ajuns cu greu în emisiunea lui. Eu am început să tremur și să transpir, el mai puțin, dar mi-a ieșit”, a precizat Oana Turcu.

„Acolo am simțit că asta va fi povestea. A fost pe 21 ianuarie, iar pe 14 februarie, sub un ceas din bucătărie, am venit și i-am spus: “O să vrei să fii soția mea?”. Ea mi-a spus da! Deci pe 14 februarie 2008 am știut că o să fim împreună. Ceasul este același în bucătărie, l-am păstrat, ne poartă noroc”, a declarat Cristi Brancu.

„Noi ne-am mutat, dar ceasul este la locul lui!”, a completat Oana Turcu.

Te-ar putea interesa și: „Este groaznic!”. Mădălin Ionescu, îngenuncheat de durere după ce o ființă dragă s-a stins din viață. Prezentatorul TV a izbucnit în lacrimi

După o relație de 16 ani, cei doi nu au uitat de gesturile romantice

Chiar dacă formează un cuplu de 16 ani, Cristi Brancu a mărturisit că cei doi nu au uitat de gesturile romantice și se surprind reciproc de fiecare dată când au ocazia. 

„Facem gesturi în sensul în care există lucruri pe care ea le dorește, iar eu le fac atunci când le dorește, ceea ce e foarte important. Oana este o femeie care gândește în 10 locuri deodată. E foarte important ca lucrurile pe care le vrea profesional sau personal să se întâmple!

Atunci își dorește și e identifică cu un loc, cum este de exemplu Dubai, trebuie să găsim timp astfel încât Dubaiul să fie suficient în viața noastră. Îi place foarte mult acolo. De asemenea, dacă își dorește un anume lucru, facem astfel încât să se întâmple. O surprind stimulându-i toate plăcerile în momentul respectiv”, a mai mărturisit Cristi Brancu.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă cu 500 de invitați. Unde va avea loc petrecerea: „Nu va fi într-un restaurant. Va fi atipică”

Te-ar putea interesa și: Sânziana Buruiană, luată la rost de soțul ei din cauza vestimentației. Ce îi spune Nicolae Zuluf când iese din casă: „Așa plec eu!”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel