Cum a debutat Karmen Minune în muzică: „Tata s-a ascuns după un stâlp, ca să plângă. Atât de puternic a fost șocul”
Data actualizării:
Data publicării:
Karmen povestește, în cadrul podcastului moderat de Anamaria Prodan, despre cum și-a descoperit talentul muzical și care a fost reacția neașteptată din partea tatălui ei.

Karmen Minune, fiica celebrului artist Adrian Minune, a dezvăluit, în cadrul podcastului „Eu sunt Anamaria Prodan”, călătoria sa de la încercarea de a-și găsi propria identitate până la descoperirea și acceptarea talentului său muzical.

„Voiam să am caracterul meu, voiam să fiu eu, voiam să fiu văzută diferit, separat față de tatăl meu”

Karmen a simțit nevoia să fie văzută ca o persoană distinctă, separată de faima tatălui său, Adrian Minune. Cu toate acestea, ea a recunoscut că, în timp, a început să îmbrățișeze moștenirea sa muzicală, întrucât și popularitatea și acceptarea muzicii de gen manele au crescut în societate. Ea a observat că mulți oameni încearcă să imite stilul și trendurile asociate cu acest gen muzical.

„La început, voiam să am caracterul meu, voiam să fiu eu, voiam să fiu văzută diferit, separat față de tatăl meu, dar, la un moment dat, am început să îmbrățișez chestia asta, pentru că, dacă mai de mult, oamenii se uitau cu ochi mai răi sau cu ochi care te discriminau, în ziua de astăzi, toată lumea îmbrățișează maneliștii și trendul ăsta nou cu manelele. Mulți oameni și încearcă să copieze stilul ăsta, mai nou.

Dintotdeauna le-am avut cu artele și cu partea a frumuseții, îmi plăcea să mă asortez eu singură, nu o mai lăsam pe mama să-mi aleagă hainele pentru grădi sau pentru școală. Dar nu m-am decis foarte repede că vreau să fac muzică, pentru că eu mi-am descoperit talentul abia pe la 14 ani, când, din senin, am început să cânt și mă ascultam pe mine și am zis: „Stați puțin, eu am voce”.

A fost atât de șocant, că am un talent și că sunt specială, încât, din momentul ăla, am început să cânt constant în casă, dar cântam pe ascuns, să nu mă audă tata și mama și sora mea, care era cea talentată în familie. Sora mea tot timpul dansa, cânta, făcea de toate.

Eu eram mai la locul meu, cochetam cu actoria, eram fata care se îmbracă frumos, fata care e tot timpul rafinată, elegantă, finuță”, a spus Karmen.

Te-ar putea interesa și: Erika Isac s-a confruntat cu anxietatea severă și depresia: „Am ajuns în punctul cel mai înalt. Cel mai mult a contat să trag eu de mine”

Mama ei a încurajat-o să își îmbrățișeze talentul: „Tu cântai. Hai la bucătărie să-mi cânți”

În ciuda dorinței inițiale de a se diferenția de tatăl său, Karmen a recunoscut că a moștenit pasiunea pentru arte și frumusețe, încercând mereu să se exprime prin intermediul vestimentației și al artei. Cu toate acestea, descoperirea faptului că are voce pentru domeniul muzical a fost o revelație pentru ea, survenind la vârsta de 14 ani, când a și început să cânte.

„La un moment dat, când am descoperit că am voce, am început să îmi ascund talentul de ceilalți, pentru că m-am gândit că poate nu fac chiar atât de bine și să nu râdă familia de mine sau, cu atât mai mult, să nu mă audă tata, că e prost dacă mă aude cum cânt.

La un moment dat, mama m-a auzit din cameră, cântând Christina Aguilera. Tot timpul cântam cu ușa închisă, ca să nu intre mama. Și bate la ușă și zice: „Tu cântai?”. Zic ,Nu”. „Ba tu cântai. Hai la bucătărie să-mi cânți” (a zis mama ei).

„Hai, mă, mamă, că nu cânt, că nu știu ce și, într-un final, i-am cântat Christina Aguilera - Hurt, o piesă super grea”, a mai spus Karmen.

Reacția lui Adrian Minune, după ce a auzit-o cântând: „Ești făcută pentru asta, de mâine mergem la toate televiziunile”

Cu toate că, inițial, și-a ascuns talentul de ceilalți, inclusiv de familia sa, temându-se că nu este suficient de bună, ea a fost încurajată să-și dezvăluie abilitățile muzicale de către mama sa. A fost încurajată să cânte la o petrecere de ziua tatălui său, iar reacția emoționată a acestuia la auzul vocii ei a fost o confirmare a talentului său și a impactului pe care îl putea avea în industria muzicală.

„Se apropia ziua tatălui meu și a zis „Mergem într-un studio și îi facem surpriză lui taică-to”. Tati nici măcar nu s-a gândit vreodată în viață că eu am talentul ăsta. Nimic, nici pe lângă. 

La ziua lui, l-am mințit că plec într-o tabără. Tata m-a constrâns foarte tare, mi-a zis „Cum să pleci tu în tabără, nu știu de tine, cine știe ce se întâmplă pe acolo”, dar într-un final, l-a convins mama, ca eu să pot să pregătesc piesa și să pot să apar la 12 noaptea, de ziua lui, pe scenă. Și a fost și prima dată când m-a văzut într-o postură mult mai feminină decât de obicei.

Când a intrat în restaurant, s-a aprins un singur far, pe mine, am apărut eu și efectiv tata s-a ascuns după un stâlp, ca să plângă, pentru că a fost șocul atât de puternic să mă vadă, în primul rând, mare și în al doilea rând, că îi moștenesc talentul. Iar piesa ”Hurt” este despre tată. Era o piesă atât de emoționantă și șocul pe care l-a avut în momentul ăla l-a făcut să zică: „Ești făcută pentru asta, de mâine mergem la toate televiziunile și aia a fost”, a încheiat Karmen.

Te-ar putea interesa și: Codin Maticiuc, destăinuire despre valurile copilăriei: „Marea dramă a părinților mei a fost că n-au reușit niciodată să mă facă să învăț”

Astfel, momentul în care Karmen a cântat pentru tatăl său a fost un punct de cotitură în viața sa, marcând începutul unei noi căi în cariera sa muzicală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel