Cum a murit fetița lui Reghecampf. Tragedia care îl bântuie și astăzi: Dificil a fost că nu ni s-a spus de dinainte
Data publicării:
Laurențiu Reghecampf a povestit tragedia fetiței sale, Ana Lisa Cristina, care acum ar fi avut 27 de ani, dacă nu ar fi încetat din viață la puțin peste un an.

Prima soție a lui Reghecampf a trecut printr-o reală traumă alături de fostul fotbalist. Cei doi erau tineri, Reghe avea 25 de ani, iar primul copil avea să se stingă înainte de a-și începe cu adevărat viața.

Ana Lisa se născuse cu o malformație la inimă, chiar dacă această problemă medicală putea fi corectată încă din timpul sarcinii. Reghe povestește în podcastul lui Bursucu ce a fost cel mai revoltător: faptul că au aflat la o distanță de luni de zile despre problema respectivă.

Primele semne au fost dure, caracterizate de învinețirea buzelor și oboseală continuă. Sportivul spune cum adormea cu biberonul în gură, timp în care începea să i se învinețească pielea bebelușului. 

Un alt detaliu dificil este dat de complexitatea intervenției chirurgicale deoarece operația nu putea avea loc decât după ce nou-născutul împlinea un an.

Chiar dacă operația a fost un succes, micuța s-a îmbolnăvit la scurt timp de pneumonie - acesta fiind și motivul decesului până la urmă. 

Pentru Reghe, această experiență a lăsat o rană adâncă, mai ales că, gândindu-se acum, fiica sa ar fi avut 26 de ani.

 

„Am avut o fetiță împreună, la 25 de ani. A fost o perioadă grea pentru că, undeva pe la 3 luni după ce se născuse Ana Lisa, momentul când îi dădea lapte se învinețea, se învinețeau buzele, adormea cu biberonul.

Ne-am dus la un control și ni s-a spus că suferă de o boală foarte rară, se numea tetralogia falo. Inima nu a fost împărțită corect în cele 4 camere și trebuia după o perioadă să fie o intervenție chirurgicală pentru a se corecta acest lucru.

Am făcut tratament câteva luni și la vârsta de un an și o lună am hotărât să operăm la Cluj. Au operat-o, a fost bine, dar pentru o astfel de intervenție trebuia să lase rana deschisă 24 de ore. A făcut pneumonie după operație și nu au mai putut să o salveze. Eu spun exact ce ni s-a spus nouă după operație”, transmite Reghecampf, în podcastul lui Bursucu.


„Ai judecat?”, întreabă Bursucu.


„Normal. Am judecat foarte multe lucruri când am trecut prin acele momente, dar n-ai cum să scoți pe cineva vinovat. Dificil a fost că nu ni s-a spus de dinainte. Problema ne-a fost comunicată la câteva luni. Poate atunci nu existau metodele care există azi. Astfel de probleme pot fi corectate și în timpul sarcinii.

La toate controalele la care mergeai ca să te asiguri că este în regulă sarcina nu ni s-a spus niciodată că are o probleme la inimă. Acest detaliu a fost șocant.


Nici n-am aflat de la doctor, am aflat dintr-o greșeală. Au fost 7 luni până la intervenție, dar nici nu se putea interveni la vârsta de sub un an. Boala nu se manifesta foarte grav. În afară că obosea foarte repede și i se schimba culoarea la buze nu avea nimic.
A fost o perioadă dificilă, mai ales după. Luca s-a născut la 4-5 ani diferență”, spune Reghe.



Cea mai mare durere pentru un părinte este să-și îngroape copilul


„Trăiești cu speranța din fiecare zi că se va face bine. Perioada mai dificilă a fost după (după moarte). Clar rămâne o rană tot timpul”, spune fostul fotbalist.


„Crezi că există psihologi care vindecă o astfel de rană?”, mai întreabă Bursucu.


Nu, doar timpul vindecă o astfel de rană. Bineînțeles că există specialiști buni pentru anumite momente. Eram foarte tânăr, și eu și ea, era o diferență mare între mine și prima soție, de 10 ani. Perioada până când am operat-o a fost guvernată de o speranță, că se va face bine. Pe partea ei (primei soții) probabil a fost altfel”, încheie Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Mircea Badea a încins Internetul! Cum poate să arate...


DC Media Group Audience

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani

Instagram/ Bogdan de la Ploiești, Florin Salam

Scandal între regii manelelor din România. Acuzații dure: Florin Salam l-a dat afară de la un eveniment pe Bogdan de la Ploiești

Captură video: YouTube/WOWnews. Captură video: TikTok/Jador

Camelia, sora lui Jador, a rupt tăcerea. Ce a spus când a fost întrebată ce se întâmplă între manelist și Oana Ciocan: „El a decis”

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea parte de un an minunat




Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Mircea Badea a încins Internetul! Cum poate să arate...

pixel