Cum a petrecut Revelionul Oana Roman. Vedeta a renunțat la ținutele extravagante: „Nu ne-am îmbrăcat elegant și nu ne-am făcut poze”
Data publicării:
Oana Roman dezvăluie că a fost pentru prima dată când a petrecut Revelionul acasă, fără ținute spectaculoase și fără poze. 

Oana Roman a petrecut trecerea dintre ani alături de Marius Elisei și fiica lor. De data aceasta, vedeta a preferat să stea acasă de Revelion și să petreacă simplu, fără ținute extravagante și fără poze pentru Instagram. La miezul nopții, cei trei au mers în vecini, pentru a vedea artificiile și pentru a ciocni un pahar de șampanie.

 

„Aseară, în vecini, am ciocnit cu Isa prima dată. E și prima dată când nu ne-am dus nicăieri de Revelion, nu ne-am îmbrăcat elegant și nu ne-am făcut poze. Pur și simplu nu am simțit nevoia să facem altceva. Am văzut că foarte multă lume a stat acasă, dar și foarte mulți au fost la petreceri cu foarte multă lume înghesuită”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

A rămas fără cablu, chiar înainte de Revelion

Vedeta a întâmpinat unele neplăceri, chiar înainte de Revelion. Pe 31 decembrie, Oana Roman a rămas fără cablu la televizor, astfel că a fost nevoie să aștepte interveția companiei de cablu, pentru a remedia problema. 

 

2021, un an dificil pentru Oana Roman

 

„La final de an cu toții ne facem un bilanț. Eu încerc sa iau tot ce a fost mai bun din cel care a trecut. Și au fost multe lucruri bune. Am călătorit mult, mi am recâștigat familia , am făcut multe îmbunătățiri la casă și grădină, am avut proiecte frumoase. Au fost și minusuri, au ieșit din viata mea oameni, am avut zile de mâhnire și deznădejde, m am simțit uneori nedreptățită dar per total a fost bine și sunt recunoscătoare! Ma uit la anul ce vine cu speranță și cu sentimentul ca tot ce e mai bun de abia urmează.” a scris vedeta pe rețelele de socializare la final de an.

Anul care tocmai s-a încheiar nu a fost deloc ușor pentru Oana Roman. la începutul anului, vedeta anunța că divorțează de Marius Elisei, au fost câteva luni lungi și triste pentru amândoi. Din fericire, lucrurile s-au remediat în relația lor și, în urmă cu câteva luni, au anunțat că s-au împăcat și că se înțeleg mai bine ca niciodată.

 

Problemele de sănătate ale mamei sale

Mioara Roman, scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Oana: „Mi s-a părut absolut înduioșător”


Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson, iar la începutul anului, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Pe timp de pandemie starea ei s-a înrăutățit așa că cele două fiice au fost nevoite să o interneze într-un centru special pentru vârstnici, chiar dacă oamenii le-au judecat aspru pentru această decizie. 


„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP, de la Prima TV, în urmă cu câteva luni.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Marius Elisei  mioara roman  Oana Roman  revelion 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel