Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare
Data publicării:
Vali Vijelie a povestit cum a reacționat soția sa, atunci când a auzit că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la răspunsul femeii.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună au doi copii: o fetiță și un băiețel. Cei doi sunt împreună de aproximativ 14 ani, iar din 2016 au devenit soț și soție. Anul trecut, artista a anunțat că ea și soțul ei urmează să devină părinți pentru a treia oară, dar din păcate sarcina s-a oprit din evoluție. 

Georgiana Lobonț este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Cântăreața este o femeie împlinită nu doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. În urmă cu ceva timp, însă, au apărut zvonuri conform cărora vedeta și soțul ei ar avea probleme în căsnicie și ar urma să divorțeze. Mai multe persoane publice au reacționat la auzul veștii, una dintre ele fiind soția lui Vali Vijelie.

Vali Vijelie și Georgiana Lobonț nu sunt doar colegi de breaslă, ci și foarte buni prieteni. Astfel că, la auzul veșii despre divorțul artistei, soția cântărețului a avut o reacție neașteptată, care l-a uimit pe artist.

Te-ar putea interesa și: O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează

Invitat în cadrul podcastului  „un PODCAST mișto By Bursucu'", Vali Vijelie a mărturisit că atunci când a auzit zvonurile, soției lui nu i-a venit să creadă că sunt adevărate. Mai mult decât atât, femeia a bănuit că artistul ar fi implicat și că are o legătură cu neînțelegerile dintre cei doi. Vali Vijelie, în schimb, a considerat că totul este doar o strategie, mai ales că vorbise cu Georgiana Lobonț la telefon cu puțin timp înainte și totul părea în regulă.

„Ia uită-te și tu, divorțează (n.r. soția lui Vali Vijelie)

M-am uitat așa și i-am zis: Ieri am vorbit cu Georgiana și Rareș, ce au făcut astăzi? (n.r. Vali Vijelie)

În mintea mea, să fiu sincer, face vreo regie, scoate piesă nouă.

Nevastă-mea ce îmi spune: Auzi, mă, nu cumva ți-ai băgat tu coada?”, a povestit Vali Vijelie în cadrul podcastului lui Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Soția actorului Sali Levent a făcut primele declarații, după ce i-a fost respinsă cererea pentru ordinul de protecție. Ce a dezvăluit tânăra

Georgiana Lobonț a clarificat situația și a recunoscut că totul a pornit de la soțul ei, care a făcut o glumă. În timp ce se aflau în vacanță cu mai mulți prieteni, soțul cântăreței a fost sunat de către o televiziune, iar bărbatul le-a spus, glumind, că el și soția lui au divorțat. Astfel, zvonul s-a răspândit rapid, iar oamenii au crezut că cei doi s-au separat definitiv.

„Rareș, ce a făcut fără să știu eu! Ca în vacanță, ca tot omul, bea, se simte bine, era cu băieții. La un moment dat, noi fetele eram cu copiii. Îl sună de la altă televiziune și Rareș ce zice: Aaa, păi nu știți? Am divorțat! Rareș l-a luat la mișto. Măi și văd direct: „Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan divorțează”, dar asta s-a întâmplat la o fracțiune de câteva minute de la momentul în care el a zis că divorțăm”, a spus Georgiana Lobonț.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel