Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească. Tavi Clonda a avut un rol important: „Este ca un pact între noi”
Data publicării:
Gabriela Cristea a dezvăluit cum încearcă să ajungă la greutatea ideală. 

Gabriela Cristea duce o continuă luptă cu kilogramele în plus. Vedeta s-a plâns în repetata rânduri de faptul că nu mai reușește să atingă forma ideală, chiar dacă a încercat orice fel de dietă. Acum însă, prezentatoarea TV spune că a reușit să dea jos câteva kilograme, însă mai este drum lung până a atinge silueta ideală. Gabriela Cristea are și un truc, când vine vorba de cântărit, pe care-l recomandă tuturor femeilor care se află într-un proces de slăbire. 

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești.”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva

Te-ar putea interesa și: Tavi Clonda a ajuns cu fiica sa la doctor, după ce a acuzat stări de rău. Cu ce probleme se confruntă Victoria: „Trebuie să vedem ce are”

 

Cum a ajutat-o Tavi Clonda să slăbească

Faptul că are o viață atât de solicitantă, atât pe plan profesional, cât și personal, o lasă uneori fără puteri pe Gabriela Cristea, care spune că de fiecare dată îi sare în ajutorul soțul ei. Este greu să menții un echilibru în activitățile zilnice și, în același timp, să faci și mișcare și să ai o dietă corectă, motiv pentru care partenerul trebuie să-ți fie cel mai mare susținător, mărturisește ea. 

„Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul.”, a continuat vedeta. 

În lipsa ajutorului primit de la soțul său, vedeta recunoaște faptul că nu ar putea face față tuturor provocărilor din viața ei. 

„Da. Mă ajută, altfel n-aș face față și, mai ales, mă ajută mult cu copiii, ceea ce este imens.”, a mai dezvăluit ea pentru sursa citată.

Citește și: „Mă înșela pe banii mei”. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader: „Lucram de luni până sâmbătă inclusiv”

 

Ce spune Tavi Clonda despre kilogramele în plus ale Gabrielei Cristea

În timp ce vedeta este atât de deranjată de kilogramele în plus, soțul ei spune că nu are deloc o problemă cu acest lucru. Acesta consideră că frumusețea constă în alte lucruri, pe care partenera sa de viață le are oricum. Totuși, Tavi Clonda o încurajează pe aceasta să țină diete, dacă doar prin acest fel poate fi fericită și liniștită cu propria persoană,

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit. După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă. Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează. Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport', a spus Tavi Clonda pentru PlayTech.

Citește și: Gabriela Cristea, dramă de nedescris: „Ne-a rupt sufletul în două.” Durerea care a dus-o la capătul răbdării


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  Gabriela Cristea  kilograme  slabit  Tavi Clonda 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel