Cum a reușit Ionuț Dolănescu să-și împace părinții, înainte ca tatăl lui să moară: „Am riscat foarte mult”
Data publicării:
Ionuț Dolănescu a dezvăluit cum a reușit să își împace părinții. Cei doi nu își mai vorbiseră de 30 de ani.

Ionuț Dolănescu și-a împăcat părinții, cu ceva timp înainte ca tatăl lui să moară. Artistul și-a dorit din suflet ca cei doi să își vorbească din nou, mai ales că, de 30 de ani rupseseră orice legătură. Maria Ciobanu și Ion Dolănescu s-au iubit foarte mult în tinerețe, însă, la un moment dat, neînțelegerile dintre ei au dus la destrămarea căsniciei. Cei doi au dus un lung război după despărțire, însă fiul lor i-a ajutat să îngroape securea războiului, chiar înainte ca tatăl său să se stingă din viață.

Cum și-a împăcat Ionuț Dolănescu părinții, înainte ca tatăl lui să moară

Ionuț Dolănescu a povestit că s-a luptat din răsputeri să își aducă părinții la gânduri mai bune. Astfel că, artistul a pus la cale un plan bine gândit. Mai exact, acesta a vrut ca mama și tatăl lui să creadă că s-au întâlnit din întâmplare, în cadrul unei emisiuni TV. 

Totodată, Ionuț Dolănescu a considerat că părinții săi își doreau să revină la relații mai bune, însă nimeni nu făcea nimic în această privință.

„Am reușit, după 30 de ani, să îi împac și acesta este un lucru extraordinar. Era o emisiune în direct și am riscat foarte mult, pentru că tata putea să plece. El era un tip foarte radical. Am riscat foarte mult împreună cu doamna Elise Stan, dar iată că lucrul s-a întâmplat, până la urmă. Eu am început să plâng, mama a uitat și textul… a fost un moment foarte emoționant. Eu cred că ambii își doreau această împăcare', a declarat Ionuț Dolănescu pentru un post TV.

Ionuț Dolănescu: „Au fost suflete-pereche”

Artistul a recunoscut că momentul în care părinții săi și-au strâns din nou mâna, a fost cel mai fericit lucru din viața lui. De asemenea, acesta consideră că, deși nu și-au vorbit timp de 30 de ani, părinții săi s-au iubit enorm și au fost întotdeauna suflete-pereche.

„Sunt convins că părinții mei au fost suflete-pereche. Ei împreună au fost cel mai frumos cuplu din muzica noastră populară. Sunt convins că mama mea, Maria Ciobanu, a fost femeia vieții tatălui meu. Sunt convins că s-au iubit nebunește și probabil din această iubire exacerbată s-a născut și ura pe care și-au purtat-o timp de 30 de ani', a continuat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   ion dolanescu  Ionut Dolanescu  maria ciobanu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel