Cum a reușit Ionuț Dolănescu să-și împace părinții, înainte ca tatăl lui să moară: „Am riscat foarte mult”
Data publicării:
Ionuț Dolănescu a dezvăluit cum a reușit să își împace părinții. Cei doi nu își mai vorbiseră de 30 de ani.

Ionuț Dolănescu și-a împăcat părinții, cu ceva timp înainte ca tatăl lui să moară. Artistul și-a dorit din suflet ca cei doi să își vorbească din nou, mai ales că, de 30 de ani rupseseră orice legătură. Maria Ciobanu și Ion Dolănescu s-au iubit foarte mult în tinerețe, însă, la un moment dat, neînțelegerile dintre ei au dus la destrămarea căsniciei. Cei doi au dus un lung război după despărțire, însă fiul lor i-a ajutat să îngroape securea războiului, chiar înainte ca tatăl său să se stingă din viață.

Cum și-a împăcat Ionuț Dolănescu părinții, înainte ca tatăl lui să moară

Ionuț Dolănescu a povestit că s-a luptat din răsputeri să își aducă părinții la gânduri mai bune. Astfel că, artistul a pus la cale un plan bine gândit. Mai exact, acesta a vrut ca mama și tatăl lui să creadă că s-au întâlnit din întâmplare, în cadrul unei emisiuni TV. 

Totodată, Ionuț Dolănescu a considerat că părinții săi își doreau să revină la relații mai bune, însă nimeni nu făcea nimic în această privință.

„Am reușit, după 30 de ani, să îi împac și acesta este un lucru extraordinar. Era o emisiune în direct și am riscat foarte mult, pentru că tata putea să plece. El era un tip foarte radical. Am riscat foarte mult împreună cu doamna Elise Stan, dar iată că lucrul s-a întâmplat, până la urmă. Eu am început să plâng, mama a uitat și textul… a fost un moment foarte emoționant. Eu cred că ambii își doreau această împăcare', a declarat Ionuț Dolănescu pentru un post TV.

Ionuț Dolănescu: „Au fost suflete-pereche”

Artistul a recunoscut că momentul în care părinții săi și-au strâns din nou mâna, a fost cel mai fericit lucru din viața lui. De asemenea, acesta consideră că, deși nu și-au vorbit timp de 30 de ani, părinții săi s-au iubit enorm și au fost întotdeauna suflete-pereche.

„Sunt convins că părinții mei au fost suflete-pereche. Ei împreună au fost cel mai frumos cuplu din muzica noastră populară. Sunt convins că mama mea, Maria Ciobanu, a fost femeia vieții tatălui meu. Sunt convins că s-au iubit nebunește și probabil din această iubire exacerbată s-a născut și ura pe care și-au purtat-o timp de 30 de ani', a continuat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   ion dolanescu  Ionut Dolanescu  maria ciobanu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel