Cum a reușit Lora să cucererească Bucureștiul: „Aveam un singur gând. Nu am cedat și nu m-am lăsat ghidată de alte persoane” EXCLUSIV
Data publicării:
Lora a acordat un interviu în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola, în care vorbește despre începuturile carierei sale, despre cum a reușit să obțină succesul în muzică dar și ce înseamnă televiziunea pentru ea.

Născută în Vaslui, la 21 de ani s-a mutat în Capitală, cu gândul că va cuceri piața muzicală și a făcut-o. Dar pentru o leoaică ambițioasă, topurile muzicale nu au fost de ajuns, așa că și-a clădit o carieră remarcabilă și în televiziune și a ajuns chiar și să joace în filme. 


Lora prezintă emisiunea „Vorbește Lumea”, are un rol important în filmul  „Pup-o, mă”, iar piesele ei devin hit. 

 

Spectacola: Ești un artist complet, cânți, dansezi, joci în filme, prezinți emisiuni. Ai o viață activă și extrem de creativă. Cum reușești să-ți menții energia? În fiecare zi iți admirăm zambetul molipsitor și ne întrebăm, „de unde are atâta energie pozitivă?!?”.


Lora: Este foarte simplu: fac ceea ce îmi place, așa că este imposibil să nu am energie și să nu mă bucur de fiecare moment. Chiar dacă muzica a intrat prima în viața mea, televiziunea și apoi actoria au completat-o. Fiecare dintre ele mi-a oferit lecții noi, mi-a adus oameni frumoși în viață și m-a făcut să înțeleg că mă pot dezvolta în continuare. 
Pe lângă tot ceea ce fac în viața artistică, îmi fac constant timp și pentru afacerea mea cu produse de beauty, unde mă bucur să văd că am strâns alături de mine o frumoasă comunitate.  

Spectacola: Este pentru a doua oară când accepți provocarea de a prezenta emisiunea „Vorbește Lumea”, alaturi de Cove.  Ai fost invitata în zeci de emisiuni TV, acum, e rândul tău să „descoși” vedetele și să prezinți povesti interesante telespectatorilor. Ce înseamnă pentru tine aceasta experiență?

Lora: Încă de prima dată a fost o reală bucurie, acum este o completare și o întregire a acestei frumoase experiențe. Mă bucur de faptul că am ocazia să-mi revăd vechi prieteni din domeniu, pe care odată cu această pandemie nu i-am putut vedea, am oportunitatea să cunosc persoane noi și să le aflu povestea de viață și, evident, am putut învăța lucruri noi de la această echipă foarte frumoasă. Toată experiența a fost completată de faptul că îl am alături pe Cove, cu care am format o echipă și data trecută, iar ceea ce mai rămâne de bifat, să îi spunem, este să prezint câteva ediții și alături de Adela! 

 

Cum a obținut succesul

 

Spectacola:  Ai vorbit în trecut despre faptul că ai muncit mult pentru a contrui persoana care ești acum și lucrurile pe care le ai. Erai practic un copil atunci când ai venit în București, însă ai reușit să te descurci din toate punctele de vedere. Care ar fi sfatul tău pentru o tânără care visează să ajungă că tine? Care au fost punctele tale forte la acea vreme și care consideri că au fost minusurile sau lucrurile care ți-au lipsit. 

Lora: Să muncească mult, să aibă încredere în ea, în ceea ce simte și să nu renunțe la visurile ei. Când am venit în București aveam un singur gând: acela de a reuși în muzică. 
Tocmai din acest motiv am fost genul de persoană foarte muncitoare, care și-a văzut de treaba ei și care a stat oricât a fost nevoie în studioul de muzică. Nu am cedat și nu m-am lăsat ghidată de alte persoane. Mereu am ascultat de sfaturile pe care le-am primit de la mama și asta m-a ajutat extrem de mult. Nu spun că a fost ușor, dar am știut foarte clar de ce am ales să mă mut de acasă și să vin la București. 

 

2021, un an fără vacanță

 

Spectacola:  Să revenim în prezent. 2020 a fost un an al schimbărilor. Pe tine te-a găsit starea de urgență în Bali, unde ai stat câteva luni. Cat îți lipsesc astăzi călătoriile? Care este destinația la care visezi să ajungi cât mai curând?


Lora: Cred că nu sunt singura persoană căreia îi lipsesc călătoriile. Eu aveam în plan la începutul anului să merg iar în Bali, dar telefonul primit din partea celor de la Vorbește Lumea a schimbat tot. Așa că nu regret. 
Nu vreau să mă gândesc la o destinație anume, vreau să mă gândesc la momentul în care lucrurile vor reveni la normal și noi, toți, vom fi bine. Mai important decât orice este să fim sănătoși. Iar între timp, avem timp să ne redescoperim țara, să ne bucurăm de locurile superbe de la noi. Asta am făcut și eu, am profitat de weekend-uri pentru a fugi puțin din oraș, fie la munte, fie în alte locuri.  

 

A devenit vegetarian

 

Spectacola:  Ai anunțat în urmă cu ceva vreme că esti hotărâtă sa scoți carnea din alimentație. Care este motivul pentru care ai luat această decizie?

Lora: Ca fiecare decizie pe care am luat-o de-a lungul vieții este pentru mine și pentru starea mea de bine. Nu este o decizie luată pentru a demonstra ceva sau pentru a-i face și pe alții din jurul meu să facă vreo schimbare. Am simțit că treptat pot face această schimbare și mă bucur că am găsit substitute care să-mi țină tonusul ridicat. 


Spectacola: Cum a primit organismul tău această schimbare?

Lora: Foarte bine. Eu nu sunt genul de persoană care să depindă de anumite alimente. Evident, mai am și eu pofte ocazional, mai ales că la emisiune o avem și pe Anna care ne gătește marțea și joia, dar și pe chef Salvo miercurea. Dacă ați ști cât de bine miroase în platou... Dar mă bucur când rețetele îmi permit și mie să gust! 


Spectacola: Cum arată meniul tau acum? 

Lora: Nu am un meniu anume. Și nici nu aș vrea să vin să fac eu o listă a alimentelor pe care le recomand. Cred că toți cei care vor să facă o astfel de schimbare, trebuie să-și găsească combinațiile potrivite. 
În plus, pe lângă aceste combinații, am și o firmă care îmi trimite un meniu zilnic, care mă ajută să am grijă de ceea ce mănânc. 
Dacă cei care mă urmăresc sunt curioși de astfel de lucruri, oricum eu le mai povestesc pe live-urile pe care le fac pe conturile mele de Instagram sau Facebook. 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela  cove  lora  vegetarian 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel