Cum a reușit Oana Roman să slăbească un număr impresionant de kilograme: „A trebuit să fiu împinsă de la spate”
Data publicării:
În ultimii ani, Oana Roman a trecut printr-o adevărată transformare și a reușit să slăbească un număr semnificativ de kilograme, ajungând la silueta pe care o visa. Vedeta a dezvăluit cine a motivat-o și cum a reușit să își atingă obiectivul.

Oana Roman a reușit să slăbească în ultimii ani peste 20 de kilograme și a ajuns la silueta pe care și-a dorit-o întotdeauna. Multă lume a remarcat schimbarea prin care a trecut vedeta, iar unele persoane care o urmăresc pe rețelele sociale au fost curioase să afle cum a reușit să scape de kilogramele în plus și să ajungă la fizicul mult dorit.

Sinceră, Oana Roman a mărturisit, pe pagina sa de Instagram, cum a început întregul proces de slăbire. Vedeta a recunoscut că la început a fost împinsă de la spate de o cunoștință care avea un salon și care i-a promis că va avea rezultate garantate. După ce a văzut că rezultatele încep să apară, Oana Roman a început să aibă grijă la ceea ce mănâncă și deși era sceptică cu privire la întregul proces, a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme. 

„A trebuit să fiu împinsă de la spate”

„La început am fost mai degrabă împinsă de la spate de o cunoștință care avea acest salon cu aparate și care mi-a garantat și mi-a promis că vor avea rezultate și mai mult de gura ei m-am dus la început. A funcționat și din momentul în care a funcționat am început și dieta și fasting-ul și suplimentele. Dar recunosc că la început eram sceptică și mai ales a trebuit să fiu împinsă de la spate de ea ca să fac acest pas”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, mai sinceră ca niciodată. Ce spune despre posibilitatea de a începe o nouă relație

Te-ar putea interesa și: S-au împlinit nouă ani de la moartea lui Vadim Tudor. De ce a lipsit Doina, văduva lui, de la parastasul organizat de fiicele lor

Tot pe Instagram, Oana Roman a fost întrebată, de către o persoană care o urmărește, dacă i-a fost greu să se obișnuiască fără un partener în viața sa și dacă reușește să se descurce de una singură. Vedeta a ales să răspundă și a mărturisit că pentru ea viața alături de partener nu a fost deloc una plăcută, ci din contră, au existat foarte multe momente de nefericire. Aceasta a declarat că acum, când este singură, trăiește cele mai liniștite momente din viața sa și că îi este de ajuns să aibă alături familia, prietenii și mai ales pe fiica sa. 

„Îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă”

”În cazul meu, cel puțin, viața alături de un partener, în ultimii ani, a fost una foarte grea, foarte rea, foarte urâtă, foarte multe probleme cu foarte multe apăsări și cu foarte multă nefericire. Viața singură este o binecuvântare pentru mine. Este momentul în care am scăpat de ceva care îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă în sufletul meu. Pentru mine este cel mai bun lucru care s-a întâmplat și sunt foarte fericită, liniștită și foarte bine așa, cu viața mea, cu copilul meu, cu prietenii mei, cu jobul meu”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Adriana Trandafir, foto facebook

Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO


Gabriela Ruse, victorie în calificările de la Beijing

Gabriela Elena Ruse evoluează în calificările pentru...



pixel