Cum a reușit să supraviețuiască Mircea Badea în timpul cutremurului din 1977. Gestul făcut de bunica lui pentru a-i salva viața
Data actualizării:
Data publicării:
Mircea Badea a făcut dezvăluiri șocante despre cutremurul din 1977. Prezentatorul TV a fost la un pas de moarte. 

Un cutremur puternic cu o magnitudine de 7,8 grade s-a produs pe 6 ianuarie, în Turcia, iar peste 3.000 de persoane și-au pierdut viața. Și vedetele din România au fost afectate de cele întâmplate acolo. Printre acestea, se numără și Mrcea Badea, care și-a amintit de cutremurul din 1977, dar și cum bunica sa și-a dat viața pentru el. 

Cum a reușit să supraviețuiască Mircea Badea în timpul cutremurului din 1977

Mircea Badea a povestit cum a reușit să supraviețuiască cutremurului din din 1977. Prezentatorul a mărturisit că bunica sa a fost cea care l-a salvat, dându-și chiar propria viață. Mai exact, femeia  s-a așezat peste pătuțul în care se afla acesta, iar cărămizile au căzut peste trupul ei, dar l-au protejat pe Mircea Badea.

„Eu mai sunt în viață pentru că bunica mea – Dumnezeu să o odihnească – s-a pus peste patul în care eram și au căzut cărămizile peste bunica”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Mircea Badea a recunoscut că se uită cu greu la imaginile cu cutremurul devastator din Turcia. Totodată, prezentatorul TV a atras atenția asupra faptului că un asemenea dezastru ar putea veni oricând și în România. 

„Eu încerc să nu prea privesc imaginile de la cutremurul din Turcia. Sunt absolut sinistre. Sunt mai sensibil la acest subiect și nu fac față foarte bine la aceste tragedii. Sigur că s-ar putea întâmpla și la noi, așa cum s-a întâmplat și în 1977”, a mai spus Mircea Badea.

Mircea Badea: „Nu este nici războiul din Ucraina, nici încălzirea globală”

Mircea Badea a vorbit despre principalul pericol care a cuprins lumea în această perioadă. Nu este vorba despre război sau despre încălzirea globală, susține acesta, ci despre socialism, curent spre care cât mai mulți oameni tind să aspire. Acest lucru este total greșit, consideră Mircea Badea.

”În opinia mea, în acest moment, pericolul numărul 1 pe pământ nu este nici războiul din Ucraina, nu este nici încălzirea globală. Cred că pericolul numărul 1 este socialismul.

Remarc socialism la nivel mondial, alunecarea absolut intensă către socialism în care lumea că țipă că vrea mai mult Guvern, mai multe autorități, mai mult control. Este foarte greșit”, a mai precizat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Cum își ține Mircea Badea hoții la distanță

În altă emisiune, Mircea Badea le-a dezvăluit fanilor său trucul inedit prin care ține hoții la distanță. Așadar, când pleacă de acasă, îndrăgitul realizator obișnuiește să așeze niște coji de ouă sub preș. Chiar dacă pentru foarte multe persoane poate părea bizar, partenerul de viață a lui Carmen Brumă spune că acesta chiar dă rezultate. Nu doar tu o să știi că ai fost prădat de hoți, ci chiar și aceștia o să știe că proprietarul va fi înștiințat de vizita lor. 

„Atenție! Trucul meu. Când pleci de acasă, pui sub preșul de la intrare sau poți să pui un preș „la interior” cum ar spune Cîțu. Deci cum deschizi ușa să fie un preș. Zic că mai bine la interior decât la exterior. Sub preș cu mare grijă când pleci de acasă pui niște coji de ouă, ai lăsat ușor, ai închis frumos ușa.

Când ai venit acasă şi ai dat la o parte, dacă alea sunt praf, e clar că a intrat cineva în casă. Tare sau ce? Folia cu bule se aude. Ce o să facă ăla, o să pună cojile de ouă la loc? Tare sau ce? E mind blowing”, a mai spus Mircea Badea la emisiunea pe care o prezintă.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   cutremur  mircea badea 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel