Cum a reușit să supraviețuiască Mircea Badea în timpul cutremurului din 1977. Gestul făcut de bunica lui pentru a-i salva viața
Mircea Badea a făcut dezvăluiri șocante despre cutremurul din 1977. Prezentatorul TV a fost la un pas de moarte. 

Un cutremur puternic cu o magnitudine de 7,8 grade s-a produs pe 6 ianuarie, în Turcia, iar peste 3.000 de persoane și-au pierdut viața. Și vedetele din România au fost afectate de cele întâmplate acolo. Printre acestea, se numără și Mrcea Badea, care și-a amintit de cutremurul din 1977, dar și cum bunica sa și-a dat viața pentru el. 

Cum a reușit să supraviețuiască Mircea Badea în timpul cutremurului din 1977

Mircea Badea a povestit cum a reușit să supraviețuiască cutremurului din din 1977. Prezentatorul a mărturisit că bunica sa a fost cea care l-a salvat, dându-și chiar propria viață. Mai exact, femeia  s-a așezat peste pătuțul în care se afla acesta, iar cărămizile au căzut peste trupul ei, dar l-au protejat pe Mircea Badea.

„Eu mai sunt în viață pentru că bunica mea – Dumnezeu să o odihnească – s-a pus peste patul în care eram și au căzut cărămizile peste bunica”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Mircea Badea a recunoscut că se uită cu greu la imaginile cu cutremurul devastator din Turcia. Totodată, prezentatorul TV a atras atenția asupra faptului că un asemenea dezastru ar putea veni oricând și în România. 

„Eu încerc să nu prea privesc imaginile de la cutremurul din Turcia. Sunt absolut sinistre. Sunt mai sensibil la acest subiect și nu fac față foarte bine la aceste tragedii. Sigur că s-ar putea întâmpla și la noi, așa cum s-a întâmplat și în 1977”, a mai spus Mircea Badea.

Mircea Badea: „Nu este nici războiul din Ucraina, nici încălzirea globală”

Mircea Badea a vorbit despre principalul pericol care a cuprins lumea în această perioadă. Nu este vorba despre război sau despre încălzirea globală, susține acesta, ci despre socialism, curent spre care cât mai mulți oameni tind să aspire. Acest lucru este total greșit, consideră Mircea Badea.

”În opinia mea, în acest moment, pericolul numărul 1 pe pământ nu este nici războiul din Ucraina, nu este nici încălzirea globală. Cred că pericolul numărul 1 este socialismul.

Remarc socialism la nivel mondial, alunecarea absolut intensă către socialism în care lumea că țipă că vrea mai mult Guvern, mai multe autorități, mai mult control. Este foarte greșit”, a mai precizat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Cum își ține Mircea Badea hoții la distanță

În altă emisiune, Mircea Badea le-a dezvăluit fanilor său trucul inedit prin care ține hoții la distanță. Așadar, când pleacă de acasă, îndrăgitul realizator obișnuiește să așeze niște coji de ouă sub preș. Chiar dacă pentru foarte multe persoane poate părea bizar, partenerul de viață a lui Carmen Brumă spune că acesta chiar dă rezultate. Nu doar tu o să știi că ai fost prădat de hoți, ci chiar și aceștia o să știe că proprietarul va fi înștiințat de vizita lor. 

„Atenție! Trucul meu. Când pleci de acasă, pui sub preșul de la intrare sau poți să pui un preș „la interior” cum ar spune Cîțu. Deci cum deschizi ușa să fie un preș. Zic că mai bine la interior decât la exterior. Sub preș cu mare grijă când pleci de acasă pui niște coji de ouă, ai lăsat ușor, ai închis frumos ușa.

Când ai venit acasă şi ai dat la o parte, dacă alea sunt praf, e clar că a intrat cineva în casă. Tare sau ce? Folia cu bule se aude. Ce o să facă ăla, o să pună cojile de ouă la loc? Tare sau ce? E mind blowing”, a mai spus Mircea Badea la emisiunea pe care o prezintă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 07 feb 2023, 16:59

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Sursa foto: Radu Andrei Tudor, instagram

Scandal de proporții în TVR, după plecarea prezentatorului Radu Andrei Turdor: „Angajații sunt umiliți. E regim de teroare!”

Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 martie 2023

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru o zodie

Sursa foto: unsplash, autor Jan Huber

Când se văruiesc pomii? Secretul pe care îl ştiu doar experţii în grădinărit

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, luni, 20 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Mihaela Bilic, foto Facebook

Ce dietă ține Mihaela Bilic: „Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt slăbiciunile mele”. Secretul inedit prin care se menține în formă