Cum a sărbătorit Mihai Leu cu soția sa, Anna, reușita etapei de Super Rally: „Venim de fiecare dată cu plăcere, atunci când ajungem în București”
Data publicării:
Mihai Leu nu o neglijează pe Anna, soția să, nici când are programul foarte aglomerat.

Weekendul trecut, campionul mondial la box a fost în Capitală alături de familia sa, el, soția sa, Anna și băiatul lor Marco, organizând împreună penultima etapă a sezonului 2024 din Campionatul Naţional de Super Rally. Evenimentul auto s-a desfășurat sâmbătă, în centrul Capitalei, pe un traseu special amenajat în jurul Sălii Palatului.

Te-ar putea interesa și: Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Cum a sărbătorit Mihai Leu cu soția sa, Anna, reușita etapei de Super Rally: „Venim de fiecare dată cu plăcere, atunci când ajungem în București”

Sâmbătă, Mihai Leu a fost prezent în fața Ateneului Român, acolo unde a fost organizat parcul service al etapei, de la 8:30 dimineața până după orele 19:00. Cu toate acestea, seara, el și soția sa, Anna, pe care o consideră îngerul lui păzitor, au avut parte de o cină romantică în incinta celui mai mare hotel din București, JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Te-ar putea interesa și: Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Situat pe Calea 13 Septembrie, acest stabiliment este renumit pentru serviciile personalizate de clasă mondială și camerele sale opulente, împrejurimile fastuoase și prezența unei galerii exclusiviste cu mărci internaționale de top.

„Etapa de Super Rally din Capitală a ieșit exact așa cum am sperat. Am avut noroc de vreme bună cu soare, astfel că numărul spectatorilor a fost foarte mare, de peste 10.000 de oameni.

Piloții s-au întrecut în a da ce-i mai bun și au obținut performanțe foarte bune. Am avut emoții și că participant dar și că organizator dar la final am fost bucuros că totul a ieșit cum ne-am dorit. Am sărbătorit alături de soția mea, Anna, această reușita, în cadrul unei cine romantice la hotelul unde venim de fiecare dată cu plăcere, atunci când ajungem în București”, a arătat Mihai Leu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el




pixel